ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πατέρας ψάχνει τους αστυνομικούς που μετέφεραν το παιδί του στο νοσοκομείο: «Θέλω να τους ευχαριστήσω»

Advertisement

Μία συγκινητική έκκληση απευθύνει πατέρας ο οποίος αναγκάστηκε να πάει το παιδί του στο νοσοκομείο μέσα στην κακοκαιρία που έπληξε την Αθήνα. Στην προσπάθειά του αυτή βρήκε πολύτιμους αρωγούς αστυνομικούς της Ομάδας Δίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη όταν ο Αλέξανδρος Γκαζιντέντια χρειάστηκε εσπευσμένα να μεταφέρει το μικρό του κοριτσάκι στο νοσοκομείο, λόγω ενός ξαφνικού προβλήματος, και εξαιτίας της κακοκαιρίας ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μεταβεί από το Περιστέρι στους Αμπελόκηπους.

Στην Ομόνοια βρισκόταν μία ομάδα αστυνομικών της Δίας, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν τον λόγο που ο άντρας βιαζόταν, τον ακολούθησαν και διευκόλυναν την πορεία του χρησιμοποιώντας τις σειρήνες των μηχανών, σε μία διαδρομή μάλιστα που ήταν επικίνδυνη λόγω και του πάγου. Όταν κατάφεραν να φτάσουν στο νοσοκομείο, οι αστυνομικοί έφυγαν πριν ο πατέρας μπορέσει να τους ευχαριστήσει.

 

Ο Αλέξανδρος Γκαζιντέντια μετά τη μικρή οικογενειακή περιπέτεια που είχε, αναζήτησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους αστυνομικούς για να τους εκφράσει την ευγνωμοσύνη του από κοντά. Ο πατέρας της μικρής μάλιστα ζήτησε και από όλους τους διαδικτυακούς του φίλους να τον βοηθήσουν στην αναζήτησή του.

Το βίντεο είχε τεράστια απήχηση με αποτέλεσμα να το δουν και από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και να βρεθούν οι αστυνομικοί. Όταν ο πατέρας τους μίλησε και τους ευχαρίστησε, εκείνοι ανταπάντησαν ευγενικά ότι απλώς έκαναν τη δουλειά τους.

Το βίντεο του πατέρα παρακολούθησε μάλιστα και ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος τόνισε ότι θα υπάρξει και ηθική ανταμοιβή στους αστυνομικούς, οι οποίο αναμένεται να συναντηθούν κατ’ ιδίαν με τον πατέρα της μικρής.

Πηγή : thecaller.gr

Advertisement