ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Πάτμος στο πιο όμορφο βίντεο που θα δείτε σήμερα!

Advertisement

Το 2009, το περιοδικό Forbes ζήτησε από μία επίλεκτη ομάδα ειδικών στα ταξίδια και τον τουρισμό, να επιλέξουν τα 5 πιο αγαπημένα τους μέρη στην Ευρώπη. Τα πιο απλά, γαλήνια, «απείραχτα» και σχεδόν παραδεισένια μέρη που θα μπορούσαν να ζήσουν.

Στην κορυφή της λίστας με τα 11 πιο ειδυλλιακά μέρη να ζεις στην Ευρώπη που προέκυψε, δεσπόζει η Πάτμος. Η Πάτμος στο πιο όμορφο βίντεο που θα δείτε σήμερα! - Εικόνα 1 Την χαρακτήρισαν ως το νησί που συνδυάζει τη θρησκευτική θέρμη με την κοσμική ελίτ.

Η Πάτμος στο πιο όμορφο βίντεο που θα δείτε σήμερα! - Εικόνα 3

Είναι ήσυχη και αριστοκρατική.

Η Πάτμος στο πιο όμορφο βίντεο που θα δείτε σήμερα! - Εικόνα 5

Αφαιρετική αλλά όχι πρωτόγονη.

Η Πάτμος στο πιο όμορφο βίντεο που θα δείτε σήμερα! - Εικόνα 7

Και δεν είναι τυχαίο που όποιος την επισκεφτεί, δένεται μαζί της για πάντα. Η Πάτμος στο πιο όμορφο βίντεο που θα δείτε σήμερα! - Εικόνα 9

Αν είστε από τους τυχερούς που έχουν ήδη επισκεφτεί την Πάτμο και έχουν νιώσει τη μαγεία της, μετά από αυτό το βίντεο, θα την αγαπήσετε ακόμα περισσότερο.

Η Πάτμος στο πιο όμορφο βίντεο που θα δείτε σήμερα! - Εικόνα 11

Αν δεν την έχετε επισκεφτεί ακόμα, αυτό το βίντεο θα σας κάνει να προγραμματίσετε άμεσα την πρώτη σας επίσκεψη στο νησί της Αποκάλυψης. Η Πάτμος στο πιο όμορφο βίντεο που θα δείτε σήμερα! - Εικόνα 13 Το βίντεο είναι γυρισμένο με drone και δημιουργήθηκε για τον δήμο Πάτμου. Η Πάτμος στο πιο όμορφο βίντεο που θα δείτε σήμερα! - Εικόνα 15 Δείτε το βίντεο

 

Advertisement