ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πάτρα: “Δεν ήταν παρόντες οι γιατροί στους θανάτους των τριών κοριτσιών. Παρόμοια συμβάντα στο εξωτερικό”

Advertisement

Πάτρα: Ραγδαίες οι εξελίξεις με τα τρία αδερφάκια, που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια, με την παρέμβαση του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Πλέον, Δικαστικές και Αστυνομικές Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά το θέμα, αναλαμβάνοντας να διερευνήσουν κάτω από ποιες συνθήκες έχασαν τη ζωή τους τα τρία αδερφάκια.

Όπως υπογράμμισε ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Βήμα» και «ΤΑ ΝΕΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο “LIVE NEWS” αναφορικά με την έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, «δείχνει με τον πλέον σαφή τρόπο πως η Αστυνομία ψάχνει περαιτέρω την υπόθεση, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσε την υπόθεση και ό, τι αναφερόταν σε αυτή τις τελευταίες μέρες».

Και συμπληρώνει «10-12 ιατροί και ιατροδικαστές που είχαν εξετάσει τις υποθέσεις των παιδιών, είπαν πως κανένας από τους τρεις θανάτους δεν εξηγείται και οι θάνατοι σημειώθηκαν χωρίς να είναι παρόντες γιατροί, κάτι που έχει δημιουργήσει ερωτηματικά».

Μάλιστα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επεσήμανε ότι «η μητέρα φαίνεται πως έχει γνώσεις νοσηλευτικής και παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ όπως έχει δηλώσει και η ίδια το καλοκαίρι του 2021 παρακολούθησε σεμινάρια εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Συνεκτιμάται ότι παρόμοια συμβάντα με μικρές διαφορές και τροποποιήσεις έχουν συμβεί και στο εξωτερικό».

Θα εξεταστούν οι πάντες στην Πάτρα

Σημειώνεται πως οι γιατροί έκαναν λόγο για αιφνίδια συμβάντα, ενώ στην ανακοίνωσή τους οι γονείς αναφέρουν τις ακριβείς αιτίες θανάτων των παιδιών, όπως τους ανακοινώθηκαν από τους γιατρούς και τους ιατροδικαστές.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης, θα εξεταστεί μεγάλος αριθμός μαρτύρων στην Πάτρα, μεταξύ των οποίων γιατροί, νοσηλευτές, συγγενείς της οικογένειας και στο τέλος οι γονείς των κοριτσιών.

Πηγή

Advertisement