ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πάτρα: H μητέρα των 3 νεκρών παιδιών είχε παρακολουθήσει σεμινάριο εγκληματολογίας

Advertisement

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα, τα 3 κοριτσάκια και αδερφάκια που έφυγαν μέσα σε 3 χρόνια έχει συγκλονίσει την πανελλήνια κοινή γνώμη και έχει προκαλέσει την παρέμβαση Αστυνομικών και Δικαστικών Αρχών.

Σημειώνεται, πως ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ιριδας.

Μάλιστα, μετά την εισαγγελική παρέμβαση για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση των θανάτων, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως θα γίνει εκταφή της Τζωρτζίνας για να διενεργηθούν περαιτέρω εξετάσεις.

Στο μεταξύ, στο φως της δημοσιότητας έρχονται πληροφορίες για τους γονείς της οικογένειας Δασκαλάκη.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο STAR, που επικαλέστηκε τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου στο «ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ» Βασίλη Λαμπρόπουλου, επιβεβαιώνεται πως η μητέρα των τριών κοριτσιών ήταν νοσηλεύτρια στο επάγγελμα και παρακολουθούσε σεμινάριο εγκληματολογίας.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της που μίλησαν στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, πρόκειται για μια γυναίκα πολύ προσηλωμένη στο επάγγελμά της.

Advertisement