ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Περήφανος πατέρας ο Στέλιος Κρητικός: Το τρυφερό βίντεο με την τεσσάρων μηνών κόρη του

Advertisement

Ο Στέλιος Κρητικός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά του και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από οικογενειακές τους στιγμές.

Ο γνωστός ηθοποιός που έγινε πρόσφατα μπαμπάς για τέταρτη φορά, έχει δυο γιους από τον πρώτο του γάμο, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Άρη και μια κόρη, την Κόμισσα από τη δεύτερη σύζυγο του, Κάτια Παπαδοπούλου.

Μαζί με τους δύο γιους του, Μιχαήλ και Άρη, κάνει πολλές δραστηριότητες και από κοινού φτιάχνουν χιουμοριστικά βίντεο, έχοντας αποκτήσει το δικό τους κοινό στα social media.

Η απόφαση του ηθοποιού και της συζύγου του Κάτιας Παπαδοπούλου να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί, πέρα από την γλυκιά Κόμησσα, ήταν συνειδητή.

«Δεν το αφήσαμε στην τύχη, το είχαμε αποφασίσει από κοινού. Εγώ το επιθυμούσα περισσότερο, της το ζητούσα αρκετό καιρό. Το είχα ανακοινώσει και στο Survivor 2, πως με την επιστροφή μου θα ήθελα να βάζαμε μπρος για ένα ακόμη παιδί. Η Κάτια μού ζήτησε χρόνο ώστε να μεγαλώσει λίγο η Κόμησσα και να είναι σε θέση να δώσει όλη της την ενέργεια στο επόμενο παιδί… Οπότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Εκτός από τον Στέλιο, το ζητούσε και η μικρή πολύ έντονα από πέρσι. Σε αυτό συνέβαλε και η περίοδος της καραντίνας που έβαλε σε αναστολή τη δουλειά μας, οπότε δεν είχαμε αυτό το κομμάτι που θα με δυσκόλευε υπό κανονικές συνθήκες», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο ΟΚ, ο ηθοποιός.

Περήφανος πατέρας ο Στέλιος Κρητικός: Το τρυφερό βίντεο με την τεσσάρων μηνών κόρη του - Εικόνα 1

Από τότε που ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη του όλοι είναι ξετρελαμένοι μαζί της ενώ η Κόμησσα, για πρώτη φορά έχει τον ρόλο της μεγάλης αδερφής.

Ο Στέλιος Κρητικός, ως περήφανος μπαμπάς, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά του, ωστόσο η τελευταία ανάρτηση που έκανε στο Instagram με την μικρή Χριστίνα μας έκανε να «λιώσουμε».

Περήφανος πατέρας ο Στέλιος Κρητικός: Το τρυφερό βίντεο με την τεσσάρων μηνών κόρη του - Εικόνα 2

Περήφανος πατέρας ο Στέλιος Κρητικός: Το τρυφερό βίντεο με την τεσσάρων μηνών κόρη του - Εικόνα 3

Περήφανος πατέρας ο Στέλιος Κρητικός: Το τρυφερό βίντεο με την τεσσάρων μηνών κόρη του - Εικόνα 4

Περήφανος πατέρας ο Στέλιος Κρητικός: Το τρυφερό βίντεο με την τεσσάρων μηνών κόρη του - Εικόνα 5

Περήφανος πατέρας ο Στέλιος Κρητικός: Το τρυφερό βίντεο με την τεσσάρων μηνών κόρη του - Εικόνα 6

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο ηθοποιός – Η ομοιότητα της Χριστίνας με την Κόμησσα είναι εντυπωσιακή Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Advertisement