ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Περιουσία 500.000€: Στα δικαστήρια Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης, τα “χρυσά” μερίδια και οι χλιδάτες βίλες

Advertisement

Μια ανάσα πριν τα δικαστήρια βρίσκονται Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης καθώς δεν τα βρίσκουν στο μοίρασμα της περιουσίας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν χωρίσει σχεδόν εδώ κι έναν χρόνο, με τους δύο να έχουν να διαχωρίσουν και περιουσιακά στοιχεία, παρότι παραμένουν φίλοι.

Μπορεί όλα να έγιναν σε πολιτισμένο επίπεδο, αλλά τα δύο δίδυμα σπίτια τους στην Πάρο, όπως αναφέρει δημοσίευμα, φέρνουν τώρα αντιμέτωπους τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία οδηγείται σε ένα νέο «βήμα» στον ΑΝΤ1.

Η προσφορά του Χατζηγιάννη στη Μακρυπούλια και η διαφωνία

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσέφερε στην Ζέτα Μακρυπούλια 500.000 ευρώ για να πουλήσει το μερίδιό της αλλά εκείνη αρνήθηκε. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μετά από δεύτερες σκέψεις θεώρησε ότι το ποσό είναι πολύ χαμηλό για την περιοχή. Η διαφωνία τους αυτή φαίνεται να τους έχει δημιουργήσει μια ένταση η οποία δεν κατάφερε να περαστεί εξωδικαστικά και τελικά το ζευγάρι απευθύνθηκε σε δικηγόρους για να μπορέσουν να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Τα σπίτια του Χατζηγιάννη και της Μακρυπούλια που βγαίνουν προς πώληση βρίσκονται στον δρόμο από τις Καμάρες προς τις Κολυμπήθρες. Πρόκειται για δυο σπίτια μοναδικής αρχιτεκτονικής, τα οποία μάλιστα μοιράζονται μια κοινή πισίνα.

Το πρώτο είναι 145 τ.μ. και το απέκτησαν το 2008 ενώ το δεύτερο έχει έκταση 175 τ.μ. και αποκτήθηκε έναν χρόνο αργότερα. Συνήθως στο ένα από αυτά (το πρώτο) πήγαιναν συχνά όταν δεν είχε χτιστεί το καινούργιο στον Αμπελά. Ενώ το άλλο το παραχωρούσαν σε φίλους τους. Μάλιστα, όταν αγόρασαν το οικόπεδο για να χτίσουν τα άλλα δυο σπίτια, δεν σκόπευαν να πουλήσουν κανένα από αυτά.

Όμως οι καιροί αλλάζουν και πλέον η περιουσία πρέπει να μοιραστεί. Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον τους, η διαφορά τους στο ποσό που πρέπει να καταβληθεί είναι αρκετά μεγάλη. Φίλοι και γνωστοί τους πάντως εύχονται οι δυο τους να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια καθώς αυτή θα είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη για τον τρόπο με τον οποίο θα τελειώσει αυτή η σχέση που ξεκίνησε με έναν μεγάλο έρωτα.

 

Advertisement