ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τον περνάει 29 χρόνια: Ο μεγάλος έpωτας της Τζόυς Ευείδη με γνωστό ηθοποιό, η διαφορά ηλικίας και το τέλος

Advertisement

Η Τζόους Ευείδη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές από τη δεκαετία του ’90 και έπειτα και το χιούμορ της σε συνδυασμό με τις μοναδικές ερμηνείες της, την έχουν κάνει μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κοινού.

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της Σταυρούλας στην τηλεοπτική σειρά του ANΤ1, «Το Καφέ της Χαράς», τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια επιθυμεί να απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μόνο με τη δουλειά της, έτσι γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για την προσωπική της ζωή.

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Τζόυς Ευείδη που παίζει στη «Γη της Ελιάς»

Πριν λίγα χρόνια σε συνέντευξή της η Τζόυς Ευείδη είχε δηλώσει: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, μπορώ ίσως να σας πω πως είμαι και ερωτευμένη».

Η δημοφιλής ηθοποιός έζησε έναν έρωτα στο πλευρό του νεαρού τότε ηθοποιού Μανώλη Κλωνάρη, όπως είχαν αποκαλύψει άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος στη Real Life.

Τότε ο Μανώλης Κλωνάρης συμμετείχε στην παράσταση «Ευτυχισμένος πρίγκιπας» που διασκεύασε και σκηνοθέτησε η Τζόυς Ευείδη. Και μπορεί τότε να υπήρχαν δημοσιεύματα για τους δύο ηθοποιούς, όμως ποτέ δεν είδαμε κάποια κοινή φωτογραφία τους στα social media.

Τον περνάει 29 χρόνια: Ο μεγάλος έpωτας της Τζόυς Ευείδη με γνωστό ηθοποιό, η διαφορά ηλικίας και το τέλος - Εικόνα 1

Ο Μανώλης Κλωνάρης γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1990. Έχει καταγωγή από το Νησί των Ιπποτών, είναι 31 ετών και έχει τρεις αδερφές.

Ο ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή του: «Γεννήθηκα και µεγάλωσα στη Ρόδο. Έχω µια µεγάλη οικογένεια: τρεις αδερφές και δυο γονείς, που µας υπεραγαπάνε. Οι συµπεριφορές των ανθρώπων ήταν κάτι που ένιωθα ότι µε αφορούσε από µικρό. Παρατηρούσα και έψαχνα γιατί κάποιος άνθρωπος παρουσιάζει µια συγκεκριµένη συµπεριφορά και ψυχολογία. Στο γυµνάσιο µπήκα στο θεατρικό εργαστήρι του σχολείου και ανεβάσαµε παραστάσεις. Έτσι, το «µικρόβιο» της υποκριτικής µπήκε για τα καλά µέσα µου».

Η ηθοποιός Τζόους Ευείδη, γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1961 στο Μόντρεαλ του Καναδά από Έλληνες γονείς και πέρασε εκεί τα παιδικά της χρόνια.

Σήμερα στα 60 της χρόνια η γνωστή ηθοποιός απέχει από τη δημοσιότητα και ασχολείται ενεργά με τη φιλοζωία.

Τον περνάει 29 χρόνια: Ο μεγάλος έpωτας της Τζόυς Ευείδη με γνωστό ηθοποιό, η διαφορά ηλικίας και το τέλος - Εικόνα 2

Τον περνάει 29 χρόνια: Ο μεγάλος έpωτας της Τζόυς Ευείδη με γνωστό ηθοποιό, η διαφορά ηλικίας και το τέλος - Εικόνα 3

Τον περνάει 29 χρόνια: Ο μεγάλος έpωτας της Τζόυς Ευείδη με γνωστό ηθοποιό, η διαφορά ηλικίας και το τέλος - Εικόνα 4

Πηγή

Advertisement