ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πήγαινα σε μελλοντολόγο για να επιστρέψει ο άντρας μου και καταστράφηκα

Advertisement

Στην προσπάθειά μου να σώσω το γάμο μου από την απιστία του άντρα μου αναγκάστηκα μετά από πολύ προσπάθεια, κλάμα και βοήθεια ψυχολόγου να πάω σε μια μελλοντολόγο. Ήμουν αφελής αλλά απελπισμένη.

Διαλυμένη ψυχολογικά με ένα παιδί στην κοιλιά και ένα ακόμη ενός έτους είδα ως τελευταία μου ευκαιρία τη βοήθεια μελλοντολόγου. Διαφήμιζε 100%  επιστροφή αγαπημένων ανθρώπων και λυσίματος μαγείας και αρνητικής ενέργειας.

Μη βιαστείτε να γελάσετε,ούτε να με κατακρίνετε. Ήμουν απελπισμένη και είχα υπερβεί τον εαυτό μου.

Στη δύσκολη εγκυμοσύνη μου και στο μεγάλωμα του παιδιού ο άντρας μου ήταν σχεδόν απών. Λόγω της κακής μου ψυχολογίας και της έντονης σωματικής μου κόπωσης δεν είχα κουράγιο για σεksουαλικές επαφές και φυσικά για κοινές εξόδους με τον άντρα μου.

Έτσι, έκανε παράλληλη σχέση με μια συνάδελφό του νεότερη.

Η μελλοντολόγος δε σεβάστηκε καν την εγκυμοσύνη μου και την έκδηλη αγωνία μου. Στην αρχή μου ζήτησε 500€ για να μου ετοιμάσει ένα μαγικό υγρό που θα το έβαζα στον καφέ του άντρα μου προκειμένου να μπλοκάρει την σκέψη του και να ξεχάσει την γκόμενα.

Φυσικά, αυτό δεν έπιασε. Ξαναπήγα στη μελλοντολόγο μια εβδομάδα μετά και μου είπε πως πρέπει καθημερινά να μπαίνουμε μαζί στη σκέψη του, σε παράλληλο χρόνο, για ένα μήνα.

Θα διαβάζαμε μια προσευχή και θα επαναλαμβάναμε  μια φράση επιστροφής.

Θα χρειαζόταν μια τούφα μαλλιά, το βαπτιστικό του σταυρό και φυσικά άλλα 1000€. Αυτά έπρεπε να της τα δώσω στο χέρι για να μη χαθεί η ενέργειά τους.

Τα βρήκα όλα και της τα πήγα. Στο δε άντρα μου δεν είπα απολύτως τίποτα ούτε για την εξαφάνιση του σταυρού, ούτε των χρημάτων.

Ούτε και αυτό έπιασε. Αποτέλεσμα; Αντί να καταλάβω πως είχα πέσει θύμα απάτης επανήλθα και τις έδωσα άλλα 1000€ για να κάνει κάτι ακόμη πιο δραστικό.

Για να μην μακρηγορώ έφτασε να μου αποσπάει 5000€ και να κλέψει και ένα χρυσό σταυρό.

Αναγκάστηκα να γεννήσω σε κρατικό νοσοκομείο και όχι σε ιδιωτικό που είχαμε συμφωνήσει με τον άντρα μου γιατί τα λεφτά της γέννας είχαν εξανεμιστεί.

Με τον άντρα μου είμαστε σήμερα σε διάσταση και φοβάμαι πως όταν φτάσουμε να χωρίσουμε τα περιουσιακά μας θα αναζητήσει αυτά τα λεφτά και δεν τα έχω…

Πηγή

Advertisement