ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Όποιος δεν χαρεί με την επιτυχία του Παπακαλιάτη είναι κομπλεξικός»

Advertisement

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σχολίασε με τα καλύτερα λόγια την ανακοίνωση της συνεργασίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το συνδρομητικό Netflix. Ο ίδιος αναγνωρίζει το μεγάλο ταλέντο του δημιουργού και αναφέρει πως είναι μια επιτυχία την οποία όλοι πρέπει να χαρούν.

«Χάρηκα πάρα πολύ που το Maestro θα παιχτεί στο Netflix. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το αξίζει, έχει δουλέψει όσο λίγοι και οι δουλειές του είναι μία και μία. Χίλια μπράβο. Είναι από τα πιο χαρούμενα νέα. Επειδή δεν έχω δει τη σειρά γιατί βρίσκομαι στο θέατρο εκείνη την στιγμή, θα το δω στο Netflix. Όποιος δεν χαρεί με την επιτυχία του Χριστόφορου είναι κομπλεξικός. Πρέπει να είσαι κουτός», είπε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και συνέχισε: «Πάντα το ονειρευόμουν (για το Netflix). Όταν το ονειρευτήκαμε και με τον Σωτήρη Τσαφούλια ήταν για να μπορεί η Ελλάδα μας να μπει εκεί και να έχει σημαντικό ρόλο. Δεν τρελάθηκα που το Έτερος Εγώ δεν μπήκε στο Netflix, αλλά εμένα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και αυτό ήταν το να γίνει η το Έτερος Εγώ».

Για την οικογένειά του ο ηθοποιός ανέφερε σχετικά: «Ο πατέρας μου και η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκαν, οπότε έχω δύο τεράστιες οικογένειες. Είμαστε 4 αδέλφια συνολικά. Είναι η αδελφή μου και ο αδελφός μου στην Αγγλία και ο αδελφός μου ο Θανάσης στην Ελλάδα. Ήμουν τέσσερις μήνες συνολικά στην Αγγλία και 8 μήνες εδώ. Ήταν μία συζήτηση που έκαναν οι δυο τους κι αποφάσισαν συνειδητά ότι θα ήταν καλύτερο να μεγαλώσω με τον πατέρα μου. Οι δικοί μου γονείς είναι πιο… Σουηδοί. Αγαπιούνται πολύ και με έχουν μάθει ωραίες αξίες στη ζωή μου», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Πηγή

Advertisement