ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πικρά μετανιωμένη η Ρούλα Βροχοπούλου: «Έκανα ρεζίλι τον γιο μου – Έπλενα τα πόδια του Φραν»

Advertisement

Η Ρούλα Βροχοπούλου η οποία έγινε γνωστή στη δημοσιότητα από την σχέση της με τον 29 χρόνια μικρότερο της Αλβανό, εμφανίστηκε πρόσφατα στην τηλεόραση φανερά μετανιωμένη, μιλώντας για τον Φραν και τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί τότε.

Πικρά μετανιωμένη η Ρούλα Βροχοπούλου: «Έκανα ρεζίλι τον γιο μου – Έπλενα τα πόδια του Φραν» - Εικόνα 1

Η πρώην παίκτρια του Wall έκανε τηλεοπτική εμφάνιση μετά από χρόνια και μίλησε για την σχέση της με τον Φραν, η οποία την οδήγησε όπως λέει να γίνει ρεζίλι στην τηλεόραση και να χαλάσει τις σχέσεις με τον γιο της.

Οι δηλώσεις της Ρούλας Βροχοπούλου

«Ο γιος μου θα έρθει σε δέκα μέρες. Στο παρελθόν έφυγε, ντρεπόταν για μένα, ήμουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Προσπαθώ τώρα να γίνω καλή μητέρα. Δεν έπρεπε 29χρόνια μεγαλύτερη εγώ να βάλω έναν άνδρα πάνω από το παιδί μου. Και όχι μόνο να τον βάλω και να τον παντρευτώ, αλλά να με αφήσει και να κλαίω σε όλες τις τηλεοράσεις. Ρεζίλι το έκανα το παιδί μου και τον έχει πειράξει, πάρα πολύ» δήλωσε και πρόσθεσε: «Και μένα πείραξε αλλά το ποτάμι μπορώ να το γυρίσω πίσω; Ό γέγονε γέγονε».

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι τον είχε ερωτευτεί τόσο έντονα που έφτασε στο σημείο να του πλένει και τα πόδια! «Τον αγάπησα τον Φραν αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε «θα σε κάνω βασίλισσα» αλλά που… Ξέρω ότι είναι καλά, έχει παντρευτεί και έχει οικογένεια με τρία παιδάκια. Να είναι καλά αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου» δήλωσε μεταξύ άλλων στον Alpha η Ρούλα Βροχοπούλου.

 

Πηγή

Advertisement