ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πιο σύμπτωση δε γίνεται.Δίδυμες αδερφές γέννησαν τους γιους τους την ίδια ημέρα και στο ίδιο νοσοκομείο

Advertisement

Πριν από περίπου 9 μήνες, το όνειρο των διδύμων αδερφών Jalynne April Crawford και Janelle Ann Leopoldo έγινε πραγματικότητα- έμαθαν πως είναι και οι δύο έγκυες σε αγόpια.

«Όταν πήρα το μήνυμα, το πρόσωπό μου έλαμψε. Θυμάμαι ένιωσα μια ανατριχίλα και λίγα λεπτά αργότερα μου τηλεφώνησε να μου πει τα νέα.

Ακόμη και τώρα το σκέφτομαι και συγκινούμαι. Ήταν σαν ο Θεός να είχε απαντήσει στις προσευχές μας», λέει η 30χρονη Jalynne για τη στιγμή που πληροφορήθηκε πως ήταν έγκυος και η αδερφή της. Η ίδια είχε μάθει για την εγκυμοσύνη της πριν τέσσερις ημέρες.

Η είδηση της ταυτόχρονη εγκυμοσύνης ήταν σπουδαία για τις δύο αδερφές και για έναν λόγο παραπάνω, καθώς αμφότερες αντιμετώπιζαν προβλήματα σύλληψης. Η μία είχε διαγνωστεί με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών κι είχε μια εξωμήτρια κύηση ενώ η άλλη είχε ήδη δύο αποβολές.

Κι ενώ κι οι δυο τους προσπαθούσαν να λύσουν τα προβλήματα υπογονιμότητας, μια ακόμη τραγωδία χτύπησε την οικογένειά τους καθώς πέρυσι πέθανε η αδερφή τους. Ωστόσο ποτέ τους δεν εγκατέλειψαν τις προσπάθειες, προσευχόμενες μια μέρα να μείνουν ταυτόχρονα έγκυες.

Δίδυμες αδερφές γέννησαν τους γιους τους την ίδια ημέρα και στο ίδιο νοσοκομείο - Εικόνα 2

Όταν τελικά το κατάφεραν, έπρεπε να λύσουν ένα ακόμη πρόβλημα. Η μία κατοικεί στο Σαν Φρανσίσκο και η άλλη στην Καλιφόρνια, οπότε θα ήταν δύσκολο για τους γονείς να παρίστανται στους τοκετούς και των δύο εγγονών τους.

«Αποφασίσαμε να γεννήσουμε την ίδια μέρα για να μπορούν να είναι εκεί οι γονείς μας», λέει η Jalynne. Οι γυναικολόγοι τους δεν αρνήθηκαν την πρόταση, δεδομένου πως είχαν συλλάβει με μια εβδομάδα διαφορά η μια από την άλλη.

Δίδυμες αδερφές γέννησαν τους γιους τους την ίδια ημέρα και στο ίδιο νοσοκομείο - Εικόνα 3

Δίδυμες αδερφές γέννησαν τους γιους τους την ίδια ημέρα και στο ίδιο νοσοκομείο - Εικόνα 4

Στις 18 Ιουνίου, έχοντας συμπληρώσει 39 εβδομάδες κύησης, πήγαν στο νοσοκομείο. Η μία γέννησε το πρωί και η άλλη λίγες ώρες αργότερα. Τα δωμάτιά τους ήταν το ένα δίπλα στο άλλο.

«Όλοι μας ρωτάνε πώς αποφασίσαμε ποια θα γεννήσει πρώτη. Επειδή εγώ γεννήθηκα πρώτη και έμεινα έγκυος πρώτη, αυτή ήμουν εγώ. Θα το θυμόμαστε αυτό για όλη τη ζωή μας», λέει η Jalynne.

Η Jalynne έφερε στον κόσμο τον γιο της Bryson Ryder και η Janelle τον Jace Alan. «Εγώ έχω κλείσει επισήμως», λέει η Jalynne που έχει τέσσερα παιδιά. «Αλλά δεν θα έλεγα το ίδιο και για την αδερφή μου. Ξέρω πως με τον σύζυγο της θέλουν επίσης τέσσερα παιδιά, οπότε μάλλον δεν έχουν τελειώσει», προσθέτει.

Advertisement