ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Πλακώθηκαν» στο Κολωνάκι: Ο άγνωστος καυγάς της Βανδή με την Μενεγάκη που από κολλητές της έκανε… ξένες

Advertisement

Λίγοι θυμούνται την παρέα που έκανε παλαιότερα η Δέσποινα Βανδή με την Τζένη Μπαλατσινού και την Ελένη Μενεγάκη.

Στο παρελθόν η Ελένη Μενεγάκη και η Δέσποινα Βανδή υπήρξαν πολύ καλές φίλες αλλά μετά το διαζύγιο της παρουσιάστριας σταμάτησαν να κάνουν παρέα. «Πλακώθηκαν» στο Κολωνάκι: Ο άγνωστος καυγάς της Βανδή με την Μενεγάκη που από κολλητές της έκανε… ξένες - Εικόνα 1 “Μην τους ματιάσουμε! Να είναι καλά, ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί και να πηγαίνουν τις βόλτες τους και όπου τους κάνει κέφι, όπως θέλουν ντυμένοι”, αρκέστηκε να πει η Ελένη Μενεγάκη και πέρασε στο επόμενο θέμα σα να μην ήθελε να πει κάτι παραπάνω στην εκπομπή της. Με δεδομένο τόσο ότι αυτό ήταν το θέμα της ημέρας όσο και της παλιάς φιλίας των δυο γυναικών, η τόσο σύντομη αναφορά της Ελένης στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μπισμπίκη και της Βανδή, προκάλεσε εντύπωση σε πολλούς.

Η κρίση στην σχέση των δυο γυναικών ξεκινάει, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, αρκετούς μήνες πριν…

“Η Ελένη από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη άρχισε να αλλάζει κάπως την συμπεριφορά της. Έδειχνε να είναι πιο απόμακρη σα να βρισκόταν στον δικό της κόσμο”, λέει άτομο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο Ciao.

Η διαπίστωση που έκανε η Δέσποινα Βανδή για τη φίλη της

Η Δέσποινα Βανδή διαπίστωσε μια διαφορετική συμπεριφορά της μέχρι τότε κολλητής της. Παρ’ όλα αυτά οι τρςει φίλες – στην παρέα βρισκόταν και η Τζένη Μπαλατσινού – συνέχιζαν να βγαίνουν κάποια βράδια επιλέγοντας συνήθως το γιαπωνέζικο ρεστοράν Qor. Μεταξύ california roll και nigiri τόνου η Τζένη, η Δέσποινα και η Ελένη μονοπωλούσαν τα βλέμματα στο ρεστοράν καθώς και οι τρεις είναι λαμπερές και σούπερ σταρ στον τομέα τους. «Πλακώθηκαν» στο Κολωνάκι: Ο άγνωστος καυγάς της Βανδή με την Μενεγάκη που από κολλητές της έκανε… ξένες - Εικόνα 2 Φαινομενικά όλα ήταν άψογα, οι φίλες έδειχναν αγαπημένες, μονιασμένες και κυρίως χαμογελαστές καθώς αντάλλασσαν τα νέα τους και τσούγκριζαν τα ποτήρια τους με το λευκό κρασί.

Λίγοι γνώριζαν ότι η κρίση στην φιλία των τριών γυναικών μόλις είχε ξεκινήσει. Μια κρίση που ξεκίνησε από την Ελένη Μενεγάκη και έμελλε να κορυφωθεί λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα.

Τότε που το ποτήρι ξεχείλισε και ήρθε η μεγάλη ρήξη ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στις δυο φίλες.

Οι έξοδοι μεταξύ των τριών γυναικών αραίωσαν, καθώς οι Βανδή και η Μπαλατσινού προτιμούσαν να βγαίνουν ντουέτο. Η μεγάλη ρήξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ciao, ήρθε λίγους μήνες αργότερα όταν οι τρεις φίλες τσακώθηκαν σε πολύ γνωστό γιαπωνέζικο ρεστοράν στο Κολωνάκι. Έκτοτε η σχέση της Ελένης με την Τζένη και τη Δέσποινα τελείωσε.

Εκείνο το βράδυ κανείς από τους θαμώνες του ρεστοράν δεν περίμενε ότι θα γινόταν αυτόπτης μάρτυρας ενός έντονου καυγά ανάμεσα στην Ελένη και στις δυο φίλες της.

Λίγη ώρα αργότερα η Μενεγάκη έφυγε από το μαγαζί. Από εκείνο το καταλυτικό, όπως αποδείχθηκε, βράδυ η σχέση των τριών γυναικών παρέμεινε ψυχρή.

Με την Τζένη Μπαλατσινού συμφιλιώθηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, χωρίς ωστόσο να κάνουν ξανά παρέα. Με την Δέσποινα Βανδή, όπως λένε οι πληροφορίες του Ciao, η σχέση είναι ουσιαστικά παγωμένη και οι δυο τους δεν έχουν επαφές μέχρι σήμερα.

Πηγή

Advertisement