ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ποιο είναι το πιο SΕΧY στοιχείο του κάθε Ζωδίου

Advertisement

Τα αντίθετα ζώδια έλκονται. Και αν το άτομο που σας αρέσει ανήκει σε διαφορετικό ζώδιο, είναι κάλο να ξέρετε με τι έχετε να κάνετε.Μερικές φορές χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια από τα άστρα για να μας βάλουν στο σωστό δρόμο. Διαβάστε παρακάτω ποιο sέξι στοιχείο αντιπροσωπεύει κάθε ζώδιο.Κριός: Το πάθος τους (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Θα ακολουθείτε έναν Κριό για την υπόλοιπη ζωή σας. Ανεξάρτητος και παρορμητικός, ο Κριός απαιτεί μια ζωή συνεχής κίνησης. Το πάθος και η παρορμητικότητα που έχουν θα σας μεθύσουν. Θα γίνετε ο σκλάβος τους στις επιθυμίες τους, προσπαθώντας απεγνωσμένα να ακολουθήσετε.

Ταύρος: Η επιτυχία τους (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) Υπάρχει τίποτα πιο sέξι από έναν άντρα ή μια γυναίκα που ξέρει πως να φέρει κάτι εις πέρας; Χάρη στην επιμονή τους, όσοι γεννιούνται υπό τον αστερισμό του Ταύρου τείνουν να είναι ηγέτες σε κάθε επιχειρησιακό τομέα που θέλουν να μπουν. Είναι μετριόφρονες και προκαλούν με τη συμπεριφορά τους. Αν βγαίνετε με ένα Ταύρο, να περιμένετε να σας βγάζει για δείπνο με κρασί. Οι Ταύροι τείνουν να έχουν άριστες ικανότητες φιλοξενίας και έχουν προθυμία να φροντίζουν όσους αγαπούν. Τους αρέσει να περιτριγυρίζονται από όμορφα πράγματα, και θα σιγουρευτούν ότι είστε ένα από αυτά. Είναι πρόθυμοι να χαλάσουν αρκετά χρήματα για όσους αγαπούν.

Δίδυμοι: Η σοφία τους (21 Μαϊου – 20 Ιουνίου) Θα λατρέψετε έναν Δίδυμο να μιλάει. Θα λαχταράτε τις ιστορίες που διηγούνται. Να είστε προσεκτικοί όμως: Εκτός από την γοητεία τους, τείνουν να έχουν σκληρή γλώσσα. Αλλά θα σας ζητήσουν συγγνώμη αν καταλάβουν ότι σας πλήγωσαν. Το στοιχείο του Αέρα τους κάνει άπιαστους και ποθητούς. Αλλά μπορεί να φύγουν χωρίς προειδοποίηση, και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι οι ιστορίες τους είναι απόδειξη μιας υπέροχης και φευγαλέας ζωής. Θα έχετε πάντα τη σκέψη ότι ίσως σύντομα να είστε μία ακόμα ιστορία τους.

Καρκίνος: Ο απρόβλεπτος χαρακτήρας τους (20 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) Ένας Καρκίνος περιγράφεται πιστά ως “προγνωστικά απρόβλεπτος¨”. Ποτέ δε θα ξέρετε τι να περιμένετε. Οι Καρκίνοι συνέχεια πηδούν από το ένα άκρο στο άλλο, μεταξύ ανεξάρτητου και  βαθιά συναισθηματικού, του μαλακού και του σκληρού. Ο καρκίνος είναι ελεύθερο πνεύμα, η φύση του όμως έρχεται με ένα κόστος: την αναποφασιστικότητα του. Ο Καρκίνος αφήνει δύσκολα τον εαυτό του να αγαπήσει.

Λέων: Η γοητεία τους (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) Ο Λέων είναι αυτός ο τύπος στο μπαρ που μπορεί να σας πείσει να σας πάρει σπίτι χωρίς να σας κεράσει ούτε ένα ποτό πρώτα. Αν δεν έχετε συναντήσει ποτέ έναν Λέοντα, σας προειδοποιούμε: θα σας γοητεύσει απίστευτα. Οι Λέοντες εκπέμπουν ενέργεια και ζεστασιά. Είναι φυσικοί μαγνήτες. Εξαιτίας αυτού, έχουν αναπτύξει πολύ έντονο προφίλ για ραντεβού- και ένα μέρος εγωισμού. Αν αναπτυχθεί ο εγωισμός του, ο Λέων μπορεί να εθιστεί στην προσοχή. Οι Λέοντες έχουν την τάση να επιζητάνε τον έπαινο. Αν αγνοείτε τον Λέοντά σας για πάρα πολύ καιρό μπορεί να τον οδηγεί να βρει κάποιον άλλο. Μην διαμαρτυρηθείτε έντονα για την αποχώρηση του Λέοντα, δεδομένου ότι αυτό το ζώδιο είναι διαβόητο να μη παραδέχεται ποτέ δικό του λάθος.

Παρθένος: Η ευφυΐα τους (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) Αν είστε νοητικός τύπος, ψάξτε έναν Παρθένο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο sέξι από έναν άντρα που ξέρει πώς να σας γοητεύσει εγκεφαλικά. Οι Παρθένοι επιλύουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα σας εντυπωσιάσουν με τα τεράστια αποθέματα γνώσης τους και μια φαινομενικά απύθμενη εργαλειοθήκη. Οι Παρθένοι είναι διεκδικητικοί και θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν στο παιχνίδι τους. Δεν φοβούνται μια πρόκληση, και είναι αρκετά πιστοί: Θα αγωνιστούν για αυτούς που αγαπούν.

Ζυγός: Η ευαισθησία τους (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) Αν θέλετε κάποιος να καταλάβει τα βάθη της ψυχής σας, αναζητήστε έναν Ζυγό. Οι Ζυγοί τείνουν να είναι πολύ ευαίσθητοι, και θα πάρουν το χρόνο τους για να σας γνωρίσουν – ακόμα και όταν αισθάνεστε ότι τα μυστήρια σας έχουν αποκαλυφθεί ήδη. Δεν πιέζουν καταστάσεις, έτσι αν ψάχνετε για κάποιον να αναλάβει τον έλεγχο, μην απευθυνθείτε σε αυτούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας Ζυγός δεν θα είναι εκεί για σας όταν χρειάζεστε υποστήριξη. Αλλά θα είναι εκεί όταν είστε έτοιμοι να συζητήσετε φιλοσοφικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Σκορπιός: Το σκοτεινό τους μυστήριο (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) Οι Σκορπιοί μπορεί να είναι σκοτεινοί. Μπορούν να σας κάψουν πιο γρήγορα από ό, τι μπορούν να σας γοητεύσουν. Είναι ιδανικοί για ανθρώπους που αναζητούν περίπλοκες σχέσεις γεμάτες σκαμπανεβάσματα. Ζούνε τη ζωή τους στα άκρα και αυτό τους είναι δελεαστικό. Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι με μια σκοτεινή πλευρά, σας τραβάνε με δύναμη και δημιουργούν έναν ανεμοστρόβιλο συναισθημάτων και δράματος. Αυτό μπορεί να είναι εθιστικό για λίγο, αλλά μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να φοβάται το πρόσωπο που αγαπάτε.

Τοξότης: Η καλοσύνη τους (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) Αν έλκεστε από καλοσυνάτους και ευγενικούς ανθρώπους, τότε πρέπει να βρείτε έναν Τοξότη. Οι Τοξότες θα σας πνίξουν με στοργή και αγάπη, και δεν θα φοβηθούν να ανοιχτούν σε σας. Την ίδια στιγμή, ένας Τοξότης τείνει να εμπιστεύεται πολλούς ανθρώπους. Θα πρέπει να συνηθίσετε να μοιράζεστε. Η σκοτεινή πλευρά του Τοξότη σας θα σας προκαλέσει και θα σας κρατήσει σε εγρήγορση. Αν πείτε ψέματα σε ένα Τοξότη, να αναμένετε άσχημες αντιδράσεις. Ψάχνουν για την ειλικρίνεια, όχι άλλες ψεύτικες ιστορίες.

Αιγόκερως: Η σιωπή τους (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) Οι Αιγόκεροι είναι στωικοί στη φύση τους και άκαμπτοι στις πεποιθήσεις τους. Δεν ανοίγουν εύκολα, και τα κλειστά τους χείλη αφήνουν τους ανθρώπους να μαντεύουν. Υπάρχει τίποτα πιο sέξι από τη σιωπή; Οι Αιγόκεροι γίνονται παθιασμένοι όταν κυνηγάνε κάτι που αγαπούν. Αλλά από την άλλη πλευρά αυτής της αγάπης είναι ένας κόσμος μίσους. Να προσέχετε.

Υδροχόος: Οι ιδιοτροπίες τους (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) Οι Υδροχόοι ασκούν μεγάλη γοητεία χωρίς να το συνειδητοποιούν. Τείνουν να εύχονται να ήταν διαφορετικοί, αλλά είναι πιο όμορφοι όταν δεν καταβάλλουν καμία προσπάθεια. Οι μικρές τους ιδιοτροπίες, οι συνήθειες τους σας γοητεύουν. Έχουν ένα διαφορετικό τρόπο θεώρησης της ζωής και των ανθρώπων που αγαπούν.

Ιχθείς: Η ευελιξία τους (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) Είτε πρόκειται για σχέδια ή για σχέσεις, οι Ιχθείς είναι ευέλικτοι. Είναι γνωστοί ότι είναι βαθιά συναισθηματικοί, αν όχι αφελείς. Αλλά μην συγχέουμε την αφέλειά για αθωότητα. Η σοφία τους δεν πρέπει να παραβλέπεται, και αν απειληθούν, θα επιτεθούν. Δεν θα αφήσουν τους ανθρώπους να τους ποδοπατήσουν. Είναι πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να σας αφήσουν να τους εκμεταλλευτείτε.

Πηγή

Advertisement