ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι πιο πολυτελείς κρεβατοκάμαρες. Εκεί που κοιμούνται οι διάσημοι και οι πλούσιοι!

Advertisement

Μίνιμαλ ή αριστοκρατικές οι κρεβατοκάμαρες των πλουσίων και των διάσημων αποτελούν την επιτομή του καλού και ακριβού γούστου και απευθύνονται μόνο σε γεμάτα πορτοφόλια.

Samuel Novarro του Lloyd Wright

Απαλά χρώματα, δέρματα και μίνιμαλ διακόσμηση είναι το βασικό στοιχείο που κυριαρχεί στο πολυτελές αυτό υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά Oaks,, του Λος Αντζελες.

Εχει σχεδιαστεί από τον γιο του Frank Lloyd Wright και έχει φιλοξενήσει την Diane Keaton,τον Leonard Bernstein και την Christina Ricci. Η τιμή του οικήματος αγγίζει τα  4 εκατ. δολάρια.

Ρετιρέ του Tommy Hilfiger – Plaza Hotel

Οι πιο πολυτελείς κρεβατοκάμαρες. Εκεί που κοιμούνται οι διάσημοι και οι πλούσιοι! - Εικόνα 2

Το αριστοκρατικό ρετιρέ με την βαριά διακόσμηση που ανήκει στον Tommy Hilfiger βρίσκεται στο Plaza Hotel και διαθέτει την πιο εκπληκτική θέα στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης. Διατίθεται στην τιμή των 80 εκατ. δολάριων.

817 Fifth Avenue

Οι πιο πολυτελείς κρεβατοκάμαρες. Εκεί που κοιμούνται οι διάσημοι και οι πλούσιοι! - Εικόνα 3

Το υπνοδωμάτιο του κοσμικού Sale Johnson στη Νέα Υόρκη έχει μια από τις καλύτερες θέες στο Central Park. Τα παράθυρα του είναι αλεξίσφαιρα και είναι κατασκευασμένα από τριπλό τζάμι ενώ οι κουρτίνες του λειτουργούν με τηλεχειριστήριο. Ολα αυτά στην τιμή των 25 εκατ. δολάριων.

Versace Mansion

Οι πιο πολυτελείς κρεβατοκάμαρες. Εκεί που κοιμούνται οι διάσημοι και οι πλούσιοι! - Εικόνα 4

Σε αυτό το υπνοδωμάτιο στο παλάτι του Gianni Versace κοιμόταν η Μαντόνα όταν έμενε στο Miami Beach. Μετά τον πρόωρο θάνατο του σχεδιαστή, το 1997, το αρχοντικό έχει αλλάξει χέρια πολλές φορές και τώρα ανήκει στην οικογένεια που ελέγχει τις επιχειρήσεις Jordache. Η οικογένεια το απέκτησε μετά από μια σκληρή δημοπρασία και μια προσφορά 41,4 εκατ.δολαρίων εκτοπίζοντας τον Donald Trump.

Four Peaks Ranch

Οι πιο πολυτελείς κρεβατοκάμαρες. Εκεί που κοιμούνται οι διάσημοι και οι πλούσιοι! - Εικόνα 5 Αυτή η πολυτελής κρεβατοκάμαρα προσφέρει τον καλύτερο ύπνο με θέα τα Βραχώδη Ορη. Αυτός ο παράδεισος βρίσκεται έξω από το Ασπεν και μπορεί να γίνει δικό σας για 65 εκατ. δολάρια.

Nirvana House

Οι πιο πολυτελείς κρεβατοκάμαρες. Εκεί που κοιμούνται οι διάσημοι και οι πλούσιοι! - Εικόνα 6 Η κρεβατοκάμαρα της παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονος, Angela Danadjieva βρίσκεται στο Tiburon της Καλιφόρνια, και προσφέρει πανοραμική θέα του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο και διαθέτει  έναν καταρράκτη που τρέχει μέσα στο μεγάλο δωμάτιο. Η Danadjieva το προσφέρει έναντι 11,8 εκατ. Δολαρίων.

The Pink Palace

Οι πιο πολυτελείς κρεβατοκάμαρες. Εκεί που κοιμούνται οι διάσημοι και οι πλούσιοι! - Εικόνα 7 Αυτό το ιστορικό αρχοντικό στην σικ γειτονιά Pacific Heights του Σαν Φρανσίσκο υπάρχει για περισσότερο από έναν αιώνα.

Η θέα από το μπαλκόνι είναι εκπληκτική, αλλά η τιμή του ιδιαίτερα τσουχτερή μια και αγγίζει τα 24,8 εκατ. Δολάρια.

 

Advertisement