ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πολλά τα χρόνια διαφοράς: Η διαφορά ηλικίας Κωνσταντίνου Καζάκου – Βασιλικής Μακρή & η απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Advertisement

Τους χωρίζουν 30 χρόνια διαφοράς: ο Κωνσταντίνος Καζάκος στα 53 του χρόνια μιλάει για την 23χρονη σύντροφό του Βασιλική Μακρή. Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν ασχολούμαι με τα σχόλια για την προσωπική μου ζωή. Δεν κατάφεραν να γίνουν δικαστές στη ζωή τους και το κάνουν μέσω κοινωνικών δικτύων»…

«Έκανα λάθη που δεν μου συγχωρέθηκαν λόγω ονόματος» Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα, τη σύγκριση που του κάνουν με τους γονείς του, καθώς και για τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την σύντροφό του, Βασιλική Μακρή.

«Έκανα λάθη που δεν μου συγχωρέθηκαν λόγω ονόματος, ότι μπούρδα έκανα μεγάλωνε. Το όνομα είναι λίγο ζόρι, γίνονται συγκρίσεις με τους γονείς που δεν θα έπρεπε. Και την κόρη μου κακώς την συγκρίνουν με την γιαγιά της», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Την «απώλεια» του πατέρα μου την έχω φιλοσοφήσει. Αυτή είναι η πορεία της ζωής. Θα μου λείψουν οι συζητήσεις μας, δεν έχω που να απευθυνθώ», ανέφερε στη συνέχεια για την απώλεια του πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Καζάκος εξομολογήθηκε πως είναι συναισθηματικά καλά και συμπλήρωσε πως δεν τον απασχολούν τα σχόλια για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν ασχολούμαι με τα σχόλια για την προσωπική μου ζωή. Δεν κατάφεραν να γίνουν δικαστές στη ζωή τους και το κάνουν μέσω κοινωνικών δικτύων». Δείτε το σχετικό video από την εκπομπή του MEGA εδώ

 

Advertisement