ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πως θα ήταν αν κανονικοί άντρες πόζαραν σε διαφημίσεις εσωρούχων δίπλα σε αθλητές με βαρβάτες γραμμώσεις;

Advertisement

“Κάτω τα μοντέλα. Ζήτω οι κανονικοί άνθρωποι”. Να μία σκέψη που μπορεί να έδωσε κίνητρο στον πρωτομάστορα αυτής της ιδέας που δεν ήταν άλλος από την εφημερίδα The Sun. Φυσικά το θέμα κατέληξε να γίνει ένας viral στρόβιλος που σάρωσε όλα τα site του κόσμου-εμείς ας πούμε το πήραμε από εδώ.

Δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο. Το ζήτημα του ωραίου, της ομορφιάς και των ιδανικών αναλογίων πάντα είναι π(χ)ιασάρικο. Αρκεί να θυμηθείς το πρότζεκτ αυτής της κοπέλας. 

Τέσσερις εντελώς καθημερινοί άντρες από αυτούς που σπάνια παρατηρείς όταν πηγαινοέρχονται στο δρόμο, σε συρμούς του μετρό, σε δημόσιες υπηρεσίες και περίπτερα, φωτογραφήθηκαν, αποτυπώνοντας με τον δικό τους τρόπο, το στιλ από διάφορες καμπάνιες αντρικών εσωρούχων.

Πως είναι λοιπόν όταν 4 τέτοιοι άντρες τολμούν να βγάλουν τα ρούχα τους και να μπει η φωτογραφία τους δίπλα σε αυτή ενός μοντέλου ή αθλητή με βαρβάτη γράμμωση και αναλογίες;

Ιδού:Πως θα ήταν αν κανονικοί άντρες πόζαραν σε διαφημίσεις εσωρούχων; - Εικόνα 1Πως θα ήταν αν κανονικοί άντρες πόζαραν σε διαφημίσεις εσωρούχων; - Εικόνα 2Πως θα ήταν αν κανονικοί άντρες πόζαραν σε διαφημίσεις εσωρούχων; - Εικόνα 3Πως θα ήταν αν κανονικοί άντρες πόζαραν σε διαφημίσεις εσωρούχων; - Εικόνα 4Πως θα ήταν αν κανονικοί άντρες πόζαραν σε διαφημίσεις εσωρούχων; - Εικόνα 5

Πηγή: huffpost.com

 

Advertisement