ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο

Advertisement

Εσείς τι κάνετε τις σπασμένες γλάστρες σας; Κάποιοι κηπουροί μας δείχνουν παρά κάτω πως οι σπασμένες γλάστρες μπορεί  να γίνουν χρήσιμες και μάλιστα να μετατραπούν σε κάτι όχι απλώς όμορφο αλλά μαγικό!

Πολλοί που ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα, σπάζουν τις γλάστρες προσεκτικά ώστε να έχουν το αποτέλεσμα που έχουν σκεφθεί και σχεδιάσει. Για να το κάνουν αυτό πρώτα μουσκεύουν την γλάστρα και μετά με μια λίμα ή τρυπάνι για να κάνουν τα κομμάτια της γλάστρας που μετά μπορούν να κοπούν απαλά με ένα σφυρί. Μην ξεχάσετε να φοράτε γυαλιά και να χρησιμοποιήσετε φίλτρο αέρα. Ιδού ένα φορητό μαγευτικό βασίλειο για να δώσετε μια πικάντικη νότα στην είσοδο της αυλής σας ή του διαμερίσματος σας. Δείτε μερικές ιδέες παρακάτω από μικρούς κήπους για να έχετε έμπνευση.

Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 1 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 2 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 3 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 4 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 5 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 6 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 7 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 8 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 9 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 10 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 11 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 12 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 13 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 14 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 15 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 16 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 17 Να πως θα μετατρέψετε τις σπασμένες σας γλάστρες σε μίνι κήπο - Εικόνα 18

 

Advertisement