ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Πόσο κομπλεξικιά και κακιασμένη παίζει να ‘σαι;»: Η οργισμένη απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου σε αισχρό σχόλιο

Advertisement

«Πόσο κομπλεξικιά και κακιασμένη παίζει να ‘σαι;»: Το αισχρό σχόλιο και η οργισμένη απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου μπαίνει καθημερινά στο σπίτι μας, μέσα από την εκπομπή της στη τηλεόραση. Η καθημερινή έκθεση της παρουσιάστριας κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι μπορούν να τη προσβάλλουν χωρίς να νοιάζονται για τις συνέπειες.

Προφανώς και δεν είναι έτσι, προφανώς και κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιος να απαντάει για να σταματάει αυτή η κατάσταση που επικρατεί στα social media και δη στο Twitter.

«Πόσο κομπλεξικιά και κακιασμένη παίζει να ‘σαι;»: Η οργισμένη απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου σε αισχρό σχόλιο
Το αισχρό σχόλιο χρήστη του Twitter στη Κατερίνα Καινούργιου

Στην περίπτωση της Καινούργιου, ήταν ένα εξαιρετικά προσβλητικό σχόλιο που την εκνεύρισε δικαιολογημένα και αναγκάστηκε να απαντήσει, αλλά και να το κάνει retweet για να δείξει στον κόσμο τι αντιμετωπίζουν πολλές φορές τα πρόσωπα που είναι γνωστά και έχουν μια αναγνωρισιμότητα.

Ένα προφίλ σχολίασε σε μια ανάρτηση που αφορούσε στην Καινούργιου και η οποία λίγο αργότερα σβήστηκε ότι «ούτε η μητεροσύνη δεν τη θέλει», σχόλιο-επίθεση στην παρουσιάστρια η οποία στα 35 της δεν έχει κάνει ακόμα παιδί, όσο κι αν λέει ότι το θέλει.

Η Κατερίνα Καινούργιου της απάντησε αποκαλώντας την «κομπλεξικιά και κακιασμένη» που έκανε τέτοιο σχόλιο σε μια γυναίκα και στη συνέχεια της αφιέρωσε ξεχωριστή ανάρτηση κάνοντας λόγο για αισχρότητα, μίσος και κακία.

«Αν αυτό το σχόλιο δεν θεωρείται αισχρότητα τότε τι θεωρείται; Πόσο μίσος και κακία Θεέ μου…θλιβερό!», έγραψε, ρίχνοντας τις βολές της στη γυναίκα που την προσέβαλλε:

 

 

Advertisement