ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πρωταγωνιστές διάσημης κωμικής σειράς έκαναν κάτι που δε συναντάς εύκολα από άλλους συναδέλφους τους

Advertisement

Η σειρά The Big Bang Theory» προβάλλεται εδώ και δέκα χρόνια, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία οπότε είναι λογικό το καστ της σειράς να πληρώνεται καλά και ειδικά οι ηθοποιοί που εργάζονται εκεί από την πρώτη μέρα. Φέτος, όμως, αποφάσισαν να κάνουν μία γενναιόδωρη χειρονομία απέναντι στους συναδέλφους τους.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το Variety, 5 αρχικά μέλη του καστ, ο Τζιμ Πάρσονς, ο Τζόνι Γκαλέκι, η Κάλεϊ Κουόκο, ο Κούναλ Ναγιάρ και Σάιμον Χέλμπεργκ θέλησαν να γίνει μία μικρή μείωση στους μισθούς τους, προκειμένου να καταφέρουν οι ηθοποιοί Μαίμ Μπιάλίκ (Amy Farrah Fowler) και Melissa Rauch (Μπερναντέτ) να πάρουν αύξηση.

Πρωταγωνιστές διάσημης κωμικής σειράς έκαναν κάτι που λίγοι θα έκαναν για τους συναδέλφους τους - Εικόνα 1

Variety

Οι ηθοποιοί που βρίσκονται από την πρώτη μέρα στην σειρά λέγεται ότι παίρνουν 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο και με την κίνηση αυτή, αν γίνει δεκτή, θα λαμβάνουν περίπου 100.000 δολάρια λιγότερα ανά επεισόδιο για τις δύο επόμενες σεζόν.

Αυτά τα 500.000 δολάρια θα μοιράζονται ανάμεσα στις Rauch και Bialik, οι οποίες αυτή την στιγμή παίρνουν περίπου 200.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Το CBS και η Warner Bros δεν έχουν κάνει ακόμα κανένα σχόλιο.

Και οι δύο ηθοποιοί ξεκίνησαν να δουλεύουν στην σειρά στην τρίτη σεζόν και έγιναν μέρος του μόνιμου καστ στην τέταρτη σεζόν. Μάλιστα, η Bialik ήταν και υποψήφια για Emmy για τον ρόλο της ως Amy Farrah Fowler στο «Big Bang Theory».

[variety] [huffpost]

 

Advertisement