ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πρώτη φορά τον είδαμε έτσι: Διέρρευσε 61 χρόνια μετά φώτο του Κωνσταντάρα από τα γυρίσματα της «Αλίκης στο Ναυτικό»

Advertisement

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ένας από τους μεγαλύτερος άνδρες ηθοποιούς που έχουν περάσει από την Ελλάδα, πρωταγωνιστούσε στην πρώτη έγχρωμη ταινία της Φίνος Φιλμ “Η Αλίκη στο Ναυτικό“, μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, που γυρίστηκε το 1960, με την υπογραφή του Αλέκου Σακελλάριου και έκανε πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου 1961.

O λογαριασμός του Instagram που είναι αφιερωμένος στον Κλεισθένη Δασκαλάκο, τον φωτογράφο των μεγαλύτερων Ελλήνων σταρ, ανάρτησε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από τα γυρίσματα, στην οποία ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ποζάρει στην κάμερα, ντυμένος στα λευκά, με ένα τσιγάρο στο στόμα, ενώ βρίσκεται στο καμαρίνι του.

Η αρχοντική και επιβλητική παρουσία του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Μάλιστα, η φωτογραφία συνοδεύεται από την εξής λεζάντα: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στις 17 Νοεμβρίου του 1960 σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία του Κλεισθένη από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της ταινίας “Η Άλίκη στο Ναυτικό” που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Φεβρουαρίου του 1961 κατακτώντας εισπρακτικά την πρώτη θέση ανάμεσα στις 58 ταινίες της σαιζόν με περισσότερα από διακόσιες δέκα τρεις χιλιάδες εισιτήρια. Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά τους θεατές με την αρχοντική και επιβλητική παρουσία του ερμηνεύοντας μοναδικά τον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί την πρώτη έγχρωμη ταινία της Φίνος Φίλμ της οποίας η παραγωγή ξεπέρασε το αστρονομικό για την εποχή ποσό των δύο εκατομμυρίων δραχμών και προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία αργότερα και στο Παρίσι με τον τίτλο “Η κόρη του Ναυάρχου”».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στα γυρίσματα της ταινίας ‘Η Αλίκη στο Ναυτικό” Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Advertisement