ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο πρώτος άνδρας μοντέλο με σύνδρομο Down που σπάει τα στερεότυπα

Advertisement

Ο Jack B είναι ο πρώτος άντρας – μοντέλο που έχει σύνδρομο Down και φωτογραφήθηκε πρόσφατα από τον παγκοσμίου φήμης φωτογράφο RANKIN για το περιοδικό HUNGER.

Το πρακτορείο μοντέλων που τον στηρίζει είναι το Zebedee Management, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με άτομα με ειδικές ανάγκες.

“Το τηλέφωνο μας χτυπάει συνεχώς με ερωτήσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Jack. Είναι σε τόσο μεγάλη η ζήτηση, και είναι θαυμάσιο το γεγονός ότι ο κόσμος της μόδας και των μέσων ενημέρωσης συνειδητοποιεί τώρα πόσο σημαντικό είναι να μην υπάρχουν …

στερεότυπα και ότι πρέπει να απευθύνεται σε όλα τα άτομα της κοινωνίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον Jack και για την επιτυχία του,” δήλωσε ο εκπρόσωπος του πρακτορείου.

Ο RANKIN και πολλά άλλα άτομα της μόδας αγαπούν να δουλεύουν με τον Jack.

Η μητέρα του Jack, η Julia, λέει: “Το όνειρο του Jack ήταν πάντα να γίνει σούπερ σταρ, αγαπάει τα σόου και θέλει πάντα να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Ξέραμε ότι έχει άνεση με το φακό, αλλά μείναμε έκπληκτοι με τον επαγγελματισμό του όταν φωτογραφήθηκε από τον RANKIN για το περιοδικό Hunger. Όλοι μας είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτόν και χαιρόμαστε τόσο που του δόθηκε η ευκαιρία αυτή από την Zebedee Management. Το όραμά τους για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες είναι να εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης και στον κόσμο της μόδας κι αυτό έχει δώσει στον Jack και σε πολλούς άλλους την ευκαιρία να δείξουν ποιοι είναι και να μην κρύβονται πίσω από μια διάγνωση. Η Zebedee Management είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια, με μοντέλα και άτομα που υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον σε ό,τι κάνουν. Ο Jack αυτή τη στιγμή ζει το όνειρό του κι αυτό το οφείλει στη Zebedee Management.”

Ο Jack θα εμφανιστεί σε μια μεγάλη πασαρέλα αυτό το μήνα και επίσης, έχει κλείσει αρκετές μεγάλες δουλειές.

Ο πρώτος άνδρας μοντέλο με σύνδρομο Down που σπάει τα στερεότυπα - Εικόνα 2

Ο Jack είναι έτοιμος να γίνει σούπερ σταρ και να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας!

Ο πρώτος άνδρας μοντέλο με σύνδρομο Down που σπάει τα στερεότυπα - Εικόνα 3

Ο πρώτος άνδρας μοντέλο με σύνδρομο Down που σπάει τα στερεότυπα - Εικόνα 4

Ο πρώτος άνδρας μοντέλο με σύνδρομο Down που σπάει τα στερεότυπα - Εικόνα 5

Ο πρώτος άνδρας μοντέλο με σύνδρομο Down που σπάει τα στερεότυπα - Εικόνα 6

 

Πηγή

Advertisement