ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο του Άλκη: Τραγική φιγούρα η μητέρα του έναν χρόνο μετά

Advertisement

Ετήσιο μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε για τον ένα χρόνο από την δολοφονία του άτυχου 19χρονου Άλκη Καμπανού, τελέστηκε σήμερα 28 Ιανουαρίου σε κλίμα συγκίνησης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στη Βεροία.

Συντετριμμένοι οι γονείς και η αδερφή του αδικοχαμένου νεαρού, αδυνατούν ακόμα να πιστέψουν πώς ο Άλκης έφυγε τόσο άδικα, με αυτόν τον φρικτό τρόπο από τα χέρια αδίστακτων οπαδών – δολοφόνων.

Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο του Άλκη: Τραγική φιγούρα η μητέρα του έναν χρόνο μετά - Εικόνα 1

Άλκης Καμπανός: Το γκράφιτι για την μνήμη του Άλκη

Τις τελευταίες ημέρες, το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα γκράφιτι για τον Άλκη Καμπανό, εκπαιδευτικοί και μαθητές του 11ου δημοτικού σχολείου Καλαμαριάς στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά της οπαδικής βίας, την ώρα που η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου είναι σε εξέλιξη.

Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο του Άλκη: Τραγική φιγούρα η μητέρα του έναν χρόνο μετά - Εικόνα 2

Οι δράσεις για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Άλκη θα κορυφωθούν με μία «πολύχρωμη και σιωπηρή» πορεία, όπως προανήγγειλε η Δομή «Εις το όνομα του Άλκη».

Από την οδό Γαζή, όπου βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια θρασύδειλων χούλιγκαν ο Άλκης Καμπανός, μέχρι το Λευκό Πύργο, το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου θα σχηματιστεί ένα πολύχρωμο ποτάμι διαμαρτυρίας.

Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο του Άλκη: Τραγική φιγούρα η μητέρα του έναν χρόνο μετά - Εικόνα 3

Πηγή

Advertisement