ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ρωσίδα χορεύτρια της κοιλιάς συνελήφθη στην Αίγυπτο επειδή δεν φορούσε εσώpουχο

Advertisement

Τον μπελά της βρήκε μια 31χρονη Ρωσίδα που πραγματοποιεί τουρνέ στην Αίγυπτο επιδεικνύοντας τις ομολογουμένως εξαιρετικές επιδόσεις της στον χορό της κοιλιάς.

Η εκρηκτική Εκατερίνα Αντρέγιεβα, που χρησιμοποιεί το παρατσούκλι «Γκοχάρα» στην σκηνή, συνελήφθη από τις Αρχές της Αιγύπτου στην Γκίζα, όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο από τον χορό της σε κλαμπ της πόλης.

Ρωσίδα χορεύτρια της κοιλιάς συνελήφθη στην Αίγυπτο επειδή δεν φορούσε εσωρούχου - Εικόνα 1

Στο κλιπ που προκάλεσε τη σύλληψή της, η νεαρή χορεύτρια εμφανίζεται να λικνίζει αισθησιακά το κορμί της, με το πλήθος να επευφημεί κάθε της κίνηση. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο χορός της ήταν «υπερβολικά προκλητικός» σύμφωνα με την νομοθεσία της χώρας.

Ρωσίδα χορεύτρια της κοιλιάς συνελήφθη στην Αίγυπτο επειδή δεν φορούσε εσωρούχου - Εικόνα 2

Μετά από καταγγελία ενός χρήστη του διαδικτύου που είδε το βίντεο, η 31χρονη συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξωθεί τους νέους «σε απρεπείς και ανήθικες πράξεις». Στη συνέχεια η μελαχρινή Ρωσίδα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση μέχρι τη δίκη της, ενώ της απαγορεύτηκε να συνεχίσει τις εμφανίσεις της σε κλαμπ της χώρας.

Ο Αιγύπτιος εισαγγελέας Χατίλ Φαντλ δήλωσε σχετικά: «Οι κανόνες για τα χορευτικά νούμερα υποχρεώνουν τις χορεύτριες να φορούν εσώpουχα οποιουδήποτε χρώματος, εκτός του μπεζ. Η Γκοχάρα δεν φορούσε εσώpουχο και αυτό είναι σίγουρα προκλητικό».

Advertisement