ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σάλος με τις αποκαλύψεις της Εβελίνας Παπούλια για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Advertisement

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο δημοφιλής ηθοποιός δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες σε μία υπόθεση που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη όταν είχε αποκαλυφθεί.

Η διαδικασία χαρακτηρίζεται από πολλές ανατροπές, καθώς, όπως έχει γνωστό, αρκετοί συνάδελφοι του Πέτρου Φιλιππίδη κατέθεσαν υπέρ του. Μάλιστα, ανέφεραν τα καλύτερα για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Την Παρασκευή αναμένεται να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα η Εβελίνα Παπούλια, η οποία είχε καταθέσει σοκαριστικά πράγματα για τη δράση του Πέτρου Φιλιππίδη χωρίς όμως να τον έχει καταγγείλει ποτέ. Μέρος της κατάθεσής της είχε αποκαλύψει μερικούς μήνες πριν το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης.

Η Εβελίνα Παπούλια είχε συνεργαστεί δύο φορές με τον Φιλιππίδη, μία στην ταινία του 2001 «Εφάπαξ» και μία στη σειρά «Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη» το 2002, μετά το περιστατικό παρενόχλησής της, όμως,  συνέχισε τη συνεργασία μέχρι τέλους αλλά έπαψε να του μιλάει.

Στην κατάθεσή της ως μάρτυρας κατηγορίας, είχε αναφερθεί και σε συγκεκριμένο περιστατικό που φέρεται ότι είχε γίνει στα παρασκήνια και την είχε φέρει σε πολύ άβολη θέση.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός έχει υποστηρίξει: «Συνεργάστηκα μαζί του μια δυο φορές πριν από πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή, στα παρασκήνια αλλάζαμε ρούχα για τις ανάγκες των ρόλων μας. Εκείνος ήταν σε κοντινή απόσταση από μένα και εκ των υστέρων κατάλαβα ότι περίμενε να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα πολύ γρήγορα και, μόλις γύρισα το κεφάλι μου, τον είδα ξαφνικά με κατεβασμένο το παντελόνι, γυμνό από τη μέση και κάτω! Σοκαρίστηκα από το θέαμα, αλλά πιο πολύ σοκαρίστηκα από το βλέμμα του. Τον έβρισα, εκείνος δεν είπε κουβέντα. Δεν του ξαναμίλησα από τότε…».

Advertisement