ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Σάντρα Μπούλοκ μιλά για τα υιοθετημένα παιδιά της και ξεσπά σε κλάματα

Advertisement

Η Σάντρα Μπούλοκ μπορεί να είναι μια λαμπρή ηθοποιός, αλλά ο σπουδαιότερος ρόλος της μέχρι σήμερα, είναι να είναι μαμά.

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός ξέσπασε σε δάκρυα σε μια συζήτηση με την Χόντα Κότμπ που προβλήθηκε την Δευτέρα στην εκπομπή «Today», μιλώντας για τα δύο παιδιά της: τον 8χρονο Λούις, τον οποίο υιοθέτησε το 2010 και την 6χρονη Λάιλα, που την υιοθέτησε το 2015.

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο σπουδαιότερος ρόλος της, απάντησε: «Το να είμαι μητέρα. Επιτέλους το κατάλαβα. Αυτό ήταν που έπρεπε να κάνω όταν θα μεγάλωνα. Όχι το να είμαι ηθοποιός. Αλλά το να είμαι μητέρα».

Η Μπούλοκ αποκάλυψε πως όταν έμπαινε στα 40, η προοπτική της έναρξης οικογένειας φαινόταν όλο και πιο απίθανη, μέχρι που είχε ένα «περίεργο» συναίσθημα μετά τον τυφώνα Κατρίνα.

«Κάτι μου είπε ότι το παιδί μου ήταν εκεί» είπε προτού σταματήσει λόγω της συγκίνησης. Η Σάντρα Μπούλοκ μιλά για τα υιοθετημένα παιδιά της και ξεσπά σε κλάματα - Εικόνα 1Η Σάντρα Μπούλοκ με τον γιο της Λούις. Φωτογραφία: Splash News

Το 2006, η Μπούλοκ και το τότε σύζυγο της Τζέσε Τζέιμς, ξεκίνησαν τη διαδικασία υιοθεσίας για τον μικρό Λούις που ήταν μόλις 3 μηνών. Όταν οι δυο τους χώρισαν λόγω απιστίας του Τζέιμς μετά από μερικά χρόνια, η Μπούλοκ ολοκλήρωσε την υιοθεσία ως μονογονεϊκή οικογένεια.

«Τον κοίταξα και είπα: ‘Εδώ είσαι λοιπόν. Είναι σαν… σαν να ήταν πάντα εκεί» είπε όταν είδε για πρώτη φορά τον Λούις. «Είναι σαν να ταίριαζε ακριβώς στην αγκαλιά μου. Με κοίταξε στα μάτια και ήταν απλά… φρόνιμο. Το παιδί μου ήταν φρόνιμο». Η Σάντρα Μπούλοκ μιλά για τα υιοθετημένα παιδιά της και ξεσπά σε κλάματα - Εικόνα 2Αποψή της Νέας Ορλεάνης μετά τον τυφώνα Κατρίνα. Φωτογραφία: AP

Από τότε η ηθοποιός αγόρασε ένα σπίτι στην Νέα Ορλεάνη και έχει δωρίσει χιλιάδες δολάρια σε ένα τοπικό γυμνάσιο που καταστράφηκε από τον τυφώνα, κοντά στο μέρος που γεννήθηκε ο Λούις.

Η Μπούλοκ χρεώνει την ιδέα της υιοθέτησης ενός ακόμη παιδιού στον ίδιο τον Λούι, όταν παρενέβη σε ένα δείπνο για να ανακοινώσει πως «θα έχουμε σύντομα ένα μωρό».

Η Σάντρα Μπούλοκ μιλά για τα υιοθετημένα παιδιά της και ξεσπά σε κλάματα - Εικόνα 3O Λουις Μπούλοκ. Φωτογραφία: Splash News

Περίπου τρία χρόνια αργότερα, καλωσόρισε την Λάιλα στην οικογένειά της, την οποία εκείνη την εποχή περιέγραψε ως «ευλογημένη και διαφορετική, με κατανόηση και αγάπη».

«Ελπίζω πως η ιστορία μου θα δώσει στους ανθρώπους να καταλάβουν πω δεν υπάρχει τέλος στην προσπάθεια. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά που είναι έτοιμα να γίνουν το παιδί σας» δήλωσε η Μπούλοκ. «Θα είστε για πάντα γονιός από την στιγμή που θα δεχτείτε την αγάπη αυτού του παιδιού».

Πηγή

Advertisement