ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σε τι λογής ανθυγιεινές νοστιμιές ξοδεύαμε το χαρτζηλίκι της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε;

Advertisement

Γλυκά! Το όνειρο κάθε παιδιού. Ο λόγος που περιμέναμε πώς και πώς το χαρτζιλίκι από τους γονείς για να πεταχτούμε στο περίπτερο και να το χαλάσουμε σε κάθε λογής ανθυγιεινές νοστιμιές. Και ο λόγος που ως ενήλικες πλέον αρκετοί έχουμε ουκ ολίγα σφραγίσματα στα δόντια.

Και πάλι όμως, δε μετανιώνουμε ούτε στιγμή για τις επιλογές μας. Μάλιστα αν τις είχαμε ξανά μπροστά μας, είναι σίγουρο ότι θα τις καταναλώναμε χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Κάποιες από αυτές υπάρχουν ακόμα, κάποιες άλλες σταμάτησαν να κυκλοφορούν ή άλλαξαν όνομα και γεύση. Σε κάθε περίπτωση θα θυμόμαστε για πάντα τους παρακάτω… νοσταλγικούς γλυκούς πειρασμούς της παιδικής μας ηλικίας. Εσείς ποιους θυμάστε;

Το μαλλί της γριάς. 100% ζάχαρη η οποία ενίοτε κολλούσε και στη μύτη μας ενώ το τσακίζαμε σε γειτονικά πανηγύρια και λούνα παρκ. 20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 1 Αυτά τα σοκολατάκια με τους ήρωες της Disney να αποτελούνται από λευκή σοκολάτα μέσα στην ήδη υπάρχουσα σοκολάτα γάλακτος. Inception. 20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 3 Τα γλυφιτζουράκια που βούταγες μέσα στο σακουλάκι με τη σκόνη που έκανε στρακαστρούκες όταν έμπαινε στο στόμα. 20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 5 Οι τετράγωνες μαλακές καραμέλες βουτύρου στο χρυσόχαρτο με την αγελαδίτσα. 20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 7 Οι παστίλιες Tutti Frutti που κόλλαγαν στα δόντια πάντα. 20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 9 Η τσίχλα σε σωληνάριο. Φοβερή πατέντα. 20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 11 Η Lila Pause. Ένα όνομα – μια ιστορία και ένας Παύλος Κοντογιαννίδης σε επική διαφήμιση.

 

Τα Lucky Cup παγωτά με δώρο παιχνίδια στην κάτω πλευρά του κυπέλλου.20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 13Οι καραμελίτσες – βραχιόλια. Απαραίτητο trend.20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 15Οι καραμελίτσες – πιπίλες. Πλέον φιγουράρουν σε cocktails.20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 17Οι καραμέλες PEZ και οι θήκες τους με ήρωες της Disney.20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 19To politically incorrect ατομικό κέικ με την ονομασία «Αραπάκι».Οι τσίχλες – τσιγάρα. Κάνοντας τα παιδιά να καπνίζουν από τα 5.20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 23H σοκολάτα για… φίλημα Kiss με γάλα και φράουλα.20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 25Το παγωτό – πατούσα (φοβερή έμπνευση) και το αντίστοιχου σχήματος παγωτό μπανάνα.20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 27Η σοκολάτα Raider. Σας θυμίζει κάτι η συσκευασία; Αργότερα μετονομάστηκε σε Twix.20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 29Οι τσίχλες σε ρολό.20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 31Η τραγανή σοκολάτα Croky.20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 33Η γεμιστή σοκολάτα γάλακτος με λικέρ κεράσι ή βύσσινο.20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 35Και φυσικά η θρυλική Κουκουρούκου!20 αγαπημένα γλυκά της παιδικής μας ηλικίας. Τα θυμάστε; - Εικόνα 37

πηγή

 

Advertisement