ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σεισμός στο Survivor: Ο πιο αγαπημένος παίκτης κατηγορείται για ασέλγεια σε 16χρονη, έξαλλος ο Ατζούν

Advertisement

Παίκτης του survivor κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 16χρονης, μόλις δύο εβδομάδες πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, περίπου δύο εβδομάδες πριν ταξιδέψει για τον Αγιο Δομίνικο, ο παίκτης του Survivor συνελήφθη, έπειτα από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 16χρονης.

Όπως υπογράμμισε στην καταγγελία της η ανήλικη, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση στην κεντρική πλατεία της περιοχής, ο εν λόγω παίκτης την άρπαξε από την κουκούλα και την εξανάγκασε να καθίσει σε ένα παγκάκι, όπου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις, θωπεύοντάς την στους μηρούς της στο ύψος των γοφών και προτρέποντάς την ταυτόχρονα να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για «να της κάνει μασάζ».

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της 16χρονης, Μαρία Γαλλιού, επεσήμανε «όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν».

Σοβαρές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο παίκτης του survivor

Μετά τη μήνυση σε βάρος του παίκτη του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, οι αστυνομικοί τον συνέλαβα, πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια και το πρωί της Παρασκευής 3ης Δεκεμβρίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι αν ο εν λόγω παίκτης είχε ενημερώσει την παραγωγή του ριάλιτι για την εμπλοκή του σε μια υπόθεση με τόσο σοβαρή καταγγελία, η οποία εκκρεμεί δικαστικά και το ερώτημα είναι κατά πόσο μπορεί ένας κατηγορούμενος για πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης να λαμβάνει δημόσιο βήμα και να προβάλλει τις θέσεις του σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθούν και ανήλικοι.

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η οποία εκκρεμεί στα δικαστήρια, αναμένεται η αντίδραση του ΣΚΑΙ και το αν θα ανακαλέσει τη συμμετοχή του παίκτη, ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

Σεισμός στο Survivor: Ο πιο αγαπημένος παίκτης κατηγορείται για ασέλγεια σε 16χρονη, έξαλλος ο Ατζούν - Εικόνα 1

Πηγή

Advertisement