ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σεργουλόπουλος εναντίον Τσιάρτα: «Θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ γιατί το αγαπάω»

Advertisement

Το δικό του μήνυμα στον Βασίλη Τσιάρτα έστειλε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά την καταδίκη του γνωστού ποδοσφαιριστή για τρανσφοβική ανάρτηση.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» για την καταδίκη του Βασίλη Τσιάρτα σε δέκα μήνες φυλάκισης και χρηματική ποινή 5000€ για παλαιότερη τρανσφοβική ανάρτηση του γνωστού ποδοσφαιριστή.

«Έχω πάρα πολύ καλά νέα» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο ξεκίνημα της εκπομπής κι έπειτα διάβασε την ανάρτηση που είχε κάνει ο Βασίλης Τσιάρτας το 2017. Όταν έφτασε μάλιστα στο σημείο «με ξεπερνάει ότι θέλουν να έχουν παιδιά και να το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν», ο Φώτης Σεργουλόπουλος σταμάτησε να διαβάζει και κοιτώντας την κάμερα έδωσε τη δική του αποστομωτική απάντηση στον ποδοσφαιριστή: «Θέλω να πω στον κ. Τσιάρτα ότι βγαίνω δημοσίως και λέω για το παιδί μου και είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος, όπου θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ γιατί το αγαπάω και έχω το δικαίωμα αυτό και αν μου την πει μπορώ κι εγώ να καταφύγω στη Δικαιοσύνη».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement