ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ την απώλεια των γονιών μου, δεν το έχω ξεπεράσει»

Advertisement

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όπου μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, το Survivor και την απώλεια των γονιών του.

Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» και τον Κωνσταντίνο Αρκά.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απώλεια που δεν ξεπέρασε ποτέ

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος μίλησε για την απώλεια των γονιών του, την προσωπική του ζωή αλλά και τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν το έχω αντιμετωπίσει, δεν το έχω ξεπεράσει. Το έχω κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο, κλεισμένο καλά εκεί και δεν το έχω δει. Μου σκάνε οι αναμνήσεις, οι τελευταίες μας στιγμές και φρικάρω. Ζορίζομαι. Μου λείπουν πολύ…», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην ατάκα του φίλου του, Σταμάτη, όταν ανέφερε στη μουσική εκπομπή «Δυνατά» ότι ο παρουσιαστής έχει να κάνει 2,5 χρόνια σεξ.

«Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Ο Σταμάτης με έφερε σε δύσκολη θέση για την αποχή μου από το σεξ. Οι τίτλοι ότι έχω να κάνω 2,5 χρόνια σεξ με έκαναν να ντραπώ! Όχι δεν ισχύει, δόξα το Θεό. Είμαι 2,5 χρόνια μόνος μου. Το απήλαυσα, τώρα νιώθω την ανάγκη να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου», είπε ο παρουσιαστής.

Φέτος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρίσκεται στο MEGA και στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, μίας γυναίκας που θαυμάζει απεριόριστα: «Επέστρεψα στην Ελένη, είναι ανέλπιστο αυτό που ζω. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που όλοι θέλουμε να γίνουμε επαγγελματικά».

Θα έμπαινε ποτέ στο Survivor; Ο ίδιος αποκαλύπτει: «Στο ραδιόφωνο είπα μία ατάκα: «Παναγίτσα μου, σε παρακαλώ, βοήθησε με! Μη με φέρεις στη θέση να πάω στο Survivor!». Πουλάς ένας κομμάτι του εαυτού σου, που δεν θα το εξέθετες υπό άλλες συνθήκες, για τα χρήματα. Παρακαλώ τον Θεό να μη με φέρει σε αυτή τη θέση, αν με φέρει θα το κάνω. Δεν θεωρώ ότι είναι αναξιοπρεπές, είναι ένα αλισβερίσι που δεν θα επέλεγα να κάνω», εξήγησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Advertisement