ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη για τους δολοφόνους: «Τι να πω σε ένα παιδί που δε το’χει αγκαλιάσει μάνα»

Advertisement

Άλκης Καμπανός: Για την τραγική απώλεια του γιου τους και την στυγερή δολοφονία μίλησαν τόσο ο πατέρας, όσο και η μητέρα του άτυχου 19χρονου.

«Ήταν ένα γεγονός που με έκανε συντρίμμια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του άτυχου Άλκη. Ο κ. Καμπανός μιλώντας στο protothema.gr για το φαινόμενο της οπαδικής βίας το χαρακτηρίζει ως απόστημα το οποίο θέλει να κλείσει, να θεραπευτεί και όχι να σπάσει.

Μητέρα Άλκη: Τα συγκλονιστικά λόγια για τον χαμό του γιου της

«Tο μόνο ελάττωμα του παιδιού μας ήταν ότι αγαπούσε την ομάδα του ”ΑΡΗ”. Θέλουμε δικαιοσύνη, σας παρακαλώ πολύ. Να μην κλάψουν άλλες μανούλες για τα παιδιά τους όπως κλαίω εγώ τώρα. Ειλικρινά δεν έχω μέσα μου κακία για κανέναν. Μίσος για κανέναν. Προσπαθώ να αποδεχτώ το θάνατο του παιδιού μου. Εύχομαι μέρα νύχτα να είναι το τελευταίο παιδί, ο Άλκης μου που χάθηκε τόσο άδοξα. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη γιατί και ο Άλκης μου, μόνο αγάπη έδινε στον κόσμο. Είναι άδικο να σκοτώνονται τα παιδιά για τις ομάδες» δήλωσε με τη σειρά της η μάνα του Άλκη, Μελίνα Καμπάνου.

«Τι να πω σε ένα παιδί που δέχεται καθημερινά την απόρριψη, που δεν το έχει αγκαλιάσει η μάνα, ο πατέρας που δεν έχει ζήσει μέσα σε μια οικογένεια που δεν έχει δεχτεί αγάπη. Τι μπορείς να πεις σε ένα παιδί; Ας είναι το δικό μου το παιδί το τελευταίο θύμα» δήλωσε για τον 23χρονο Αλβανό που έχει συλληφθεί.

«Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και είμαι και Άρης. Θέλω όλοι ενωμένοι να λύσουμε το θέμα. Ζητώ και πάλι όλοι μαζί, Άρης και ΠΑΟΚ, να δώσουν έναν κοινό αγώνα, όλοι ενωμένοι φίλαθλοι, παίκτες αλλά και πρόεδροι των ομάδων» πρόσθεσε από την πλευρά του ο κ. Καμπανός, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη για τους δολοφόνους: «Τι να πω σε ένα παιδί που δε το’χει αγκαλιάσει μάνα» - Εικόνα 1

Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη για τους δολοφόνους: «Τι να πω σε ένα παιδί που δε το’χει αγκαλιάσει μάνα» - Εικόνα 2

Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη για τους δολοφόνους: «Τι να πω σε ένα παιδί που δε το’χει αγκαλιάσει μάνα» - Εικόνα 3

Πηγή

Advertisement