ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σίσσυ Χρηστίδου: Επέστρεψε ντυμένη στα λευκά μετά τον θάνατο της μητέρας της- «Φοβόμουν τέτοιες στιγμές»

Advertisement

Στον αέρα του Mega επέστρεψε η Σίσσυ Χρηστίδου λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της. Το πρωί του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου, η παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές της στο Χαμογέλα και πάλι.

«Από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, 20 χρόνια τώρα, φοβόμουν τέτοιες στιγμές, πολύ δύσκολες. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς (τους συνεργάτες μου) για όλη αυτή την στήριξη και την βοήθεια που δώσατε, την εταιρεία παραγωγής, τον Νίκο Κοκλώνη και το κανάλι που από την πρώτη στιγμή με βοηθήσατε να το διαχειριστώ όλο αυτό, όσο μπορώ…» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για τα τα μηνύματα που έλαβε: «Ευχαριστώ και τον κόσμο που έχω λάβει απίστευτα μηνύματα αγάπης. Ήταν τεράστιο το κύμα αγάπης, δεν ξέρω τι να σας πω. Ευχαριστώ τον κόσμο με τον οποίο συνδέθηκα όλους αυτούς του μήνες. Μου περνάνε πολλές ιστορίες παιδιά γιατί είναι αλήθεια, μέχρι να έρθει στο σπίτι σου αυτή η αρρώστια, δεν καταλαβαίνεις…» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να ντυθεί στα λευκά φορώντας την μπλούζα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Γυναίκες χωρίς σύνορα» στην οποία η μητέρα της υπήρξε ιδρυτικό μέλος.

Advertisement