ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σκύλος περπάτησε δυο μίλια και τρύπωσε στο νοσοκομείο για να δει την άρρωστη ιδιοκτήτρια του

Advertisement

Η Νάνσι Φράνκ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης καρκινικού όγκου. Η εγχείρηση ήταν επιτυχής και η Νάνσι παρέμενε στο νοσοκομείο μέχρι να αναρρώσει και να επιστρέψει σπίτι της.

Ο σύζυγος της, Ντέιλ, μαζί με την σκυλίτσα τους, Σίσσυ, είχαν μείνει στο σπίτι. Ώσπου μια μέρα ο Ντέιλ έκπληκτος ανακάλυψε ότι η Σίσσυ είχε βγει από το σπίτι και είχε εξαφανιστεί. Όσο και να την αναζήτησε στους γύρω δρόμους, δεν κατάφερε να την βρει. Φοβήθηκε ότι η σκυλίτσα είχε πάθει κάτι και έψαχνε να βρει τρόπους να το πει στη σύζυγό του.

Αλλά το μικροσκοπικό Σνάουτσερ είχε κάτι άλλο στο μυαλό του. Λίγες ώρες μετά οι κάμερες του νοσοκομείου «έπιασαν» ένα μικρό σκυλάκι να τρυπώνει στο νοσοκομείο και να περιφέρεται στους διαδρόμους του. Σκύλος περπάτησε δυο μίλια και τρύπωσε στο νοσοκομείο για να δει την άρρωστη ιδιοκτήτρια του - Εικόνα 1 Οι άνθρωποι της ασφάλειας κατάφεραν να την απομονωνόσουν και να την πιάσουν. Κοίταξαν την ετικέτα στο λαιμό της και τηλεφώνησαν στον ανήσυχο σύζυγο της Νάνσι. Σκύλος περπάτησε δυο μίλια και τρύπωσε στο νοσοκομείο για να δει την άρρωστη ιδιοκτήτρια του - Εικόνα 3 Η αξιολάτρευτη σκυλίτσα περπάτησε δυο μίλια και με κάποιο τρόπο κατάφερε να βρει το νοσοκομείο που νοσηλεύονταν η ιδιοκτήτρια της! Της είχε λείψει τόσο πολύ!

Σκύλος περπάτησε δυο μίλια και τρύπωσε στο νοσοκομείο για να δει την άρρωστη ιδιοκτήτρια του - Εικόνα 5 «Ήταν σε αποστολή. Βρήκε το νοσοκομείο αλλά δεν μπορούσε να βρει το σωστό ασανσέρ για να την μεταφέρει στο σωστό όροφο», είπε ο Ντέιλ γελώντας χαρούμενος.   Σκύλος περπάτησε δυο μίλια και τρύπωσε στο νοσοκομείο για να δει την άρρωστη ιδιοκτήτρια του - Εικόνα 7 Οι άνθρωποι της ασφάλειας όταν πληροφορήθηκαν από τον Ντέιλ ότι η Σίσσυ έκανε τόσο κόπο για να δει την ιδιοκτήτρια της, αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή εξαίρεση στον κανόνα του νοσοκομείου που απαγορεύει τα κατοικίδια.

Την μετέφεραν στον σωστό όροφο, στον θάλαμο της Νάνσι και.. η συγκίνηση ήταν μεγάλη! Σκύλος περπάτησε δυο μίλια και τρύπωσε στο νοσοκομείο για να δει την άρρωστη ιδιοκτήτρια του - Εικόνα 9 Ήταν πολύ ενθουσιασμένη. Έγλυφε την Σίσσυ και έβγαζε συνέχεια ήχους χαράς και ευτυχίας.

Η Νάνσι δεν μπορούσε να πιστέψει τι έκανε το σκυλάκι της για να την δει..

«Δεν ξέρω πώς βρήκε το δρόμο και το νοσοκομείο. Αλλά είναι υπέροχο που την βλέπω ξανά!».

Η μικροσκοπική Σίσσυ με την τεράστια καρδιά, αποδεικνύει πόσο πιστά και αφοσιωμένα είναι τα σκυλάκια στους ιδιοκτήτες τους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Advertisement