ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η σκληρή καθημερινότητα της Έλενας Κρεμλίδου- «Είναι δύσκολο να είσαι instagrammer, το Instagram είναι δουλειά»

Advertisement

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου μίλησε για την…δύσκολη καθημερινότητα που ζει κάνοντας το σκληρό επάγγελμα του instagrammer στις μέρες μας.

Το δράμα της Έλενας Κρεμλίδου: «Είναι δύσκολο να είσαι instagrammer, το Instagram είναι δουλειά» - Εικόνα 1

Η απάντηση της για όσους την λένε τεμπέλα

Καλεσμένη βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Love it” και ρωτήθηκε για τα σχόλια που έχει ακούσει για τη δουλειά της, αλλά και για όσους την αποκαλούσαν τεμπέλα: “Επειδή είδα και κάποια σχόλια για το όταν είπα πως ταιριάζει σε μία Instagrammer να είναι και τεμπέλα. Εγώ το δήλωσα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Εννοούσα πως μια πιτσιρίκα είναι πολύ πιο εύκολο να θεωρηθεί τεμπέλα σε σχέση με μια γυναίκα 41 χρονών που έχει τα παιδιά της και παλεύει. Εννοώντας πως μια 24χρονη που ασχολείται με το Instagram δεν κάνει. Που είναι μεγάλο λάθος”.

Το Instagram είναι δουλειά

Και συνέχισε: “Είναι κρίμα να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά. Άκουσα διάφορα σχόλια αν είναι δουλειά και φορολογούμαστε. Όντως φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι ταυτόχρονα το προϊόν, ο διαφημιστής. Κάνω το project management. Κάνω διάφορα πράγματα για να βγει μια εταιρεία στον αέρα. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές”.

Πηγή

Advertisement