ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σκότωσε το 9 μηνών μωρό της επειδή της είπε η μητέρα της ότι δεν το μεγαλώνει σωστά

Advertisement

Συγκλονισμένη είναι η Ρωσία από την άγρια δολοφονία ενός αγοριού μόλις εννιά μηνών από τα χέρια της ίδιας της μητέρας του.

Η 26χρονη Anna Karimova από την περιοχή Βόλγκογκαρντ μπήκε στο στόχαστρο της κριτικής από τη μητέρα της, διότι έγινε μητέρα δίχως να έχει μόνιμη δουλειά και δίχως να είναι παντρεμένη με τον πατέρα.

Σκότωσε το 9 μηνών μωρό της επειδή της είπε η μητέρα της ότι δεν το μεγαλώνει σωστά - Εικόνα 1

Η νεαρή μητέρα, παρ’ότι παντρεύτηκε το 2015, ήρθε σε διάσταση με τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν ξεχωριστές ζωές.

Η Anna Karimova είχε γεννήσει και μία κορούλα πριν από δύο χρόνια, την οποία είχε δώσει στη μητέρα της να μεγαλώσει.

Σκότωσε το 9 μηνών μωρό της επειδή της είπε η μητέρα της ότι δεν το μεγαλώνει σωστά - Εικόνα 2

Η «γιαγιά», όντας θυμωμένη που η κόρη της λειτουργεί τόσο ανεύθυνα, της άσκησε εντονότατη κριτική για τη ζωή που έχει επιλέξει.

Σκότωσε το 9 μηνών μωρό της επειδή της είπε η μητέρα της ότι δεν το μεγαλώνει σωστά - Εικόνα 3

Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούσε να φανταστεί το δράμα που θα ακολουθούσε. Η 26χρονη βγήκε εκτός ελέγχου, πήγε στο σπίτι της και έπνιξε με τα χέρια της το εννιά μηνών μωρό. Αμέσως μετά, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, πήγε και αγόρασε φαγητό, διότι, όπως είπε στους αστυνομικούς, «πεινούσε πολύ».

Σκότωσε το 9 μηνών μωρό της επειδή της είπε η μητέρα της ότι δεν το μεγαλώνει σωστά - Εικόνα 4

Μαζί με το φαγητό αγόρασε και μεγάλες μαύρες σακούλες, χρησιμοποιώντας τη μία για να τοποθετήσει μέσα το άψυχο κορμάκι του μωρού και να το εξαφανίσει. Όντως, το πέταξε στα σκουπίδια και επέστρεψε στο σπίτι της προκειμένου να απολαύσει αμέριμνη το γεύμα της.

Η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα το κορμάκι του μωρού.

[dailymail] [thema]

 

Advertisement