ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σκύλος αγκαλιάζει το αφεντικό του στο αεροδρόμιο και η χαρά του είναι απερίγραπτη (video)

Advertisement

Αυτός ο σκύλος αγκαλιάζει το αφεντικό του και κάνει σαν “τρελός” μόλις τον βλέπει μετά από μέρες που απουσίαζε. Το video θα σε κάνει να θέλεις να κάνεις μια σφιχτή αγκαλιά σου δικό σου το σκυλάκι.

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και κάτι παραπάνω από φίλος και γι’ αυτό είμαστε βέβαιοι. 

Ο σκύλος αγκαλιάζει το αφεντικό του με όλη του την ανιδιοτελή αγάπη, βιώνει την απουσία του και τη χαρά όταν επιστρέφει σπίτι.

Θα είναι πάντα εκεί παρ’ όλο που του φωνάζεις όταν κάνει ζημιές, θα βρίσκεις πάντα λίγη χαρά και ηρεμία στην αγκαλιά του. Θα σου κάνει παρέα όταν είσαι άρρωστος και θα το καταλαβαίνει όταν δεν είσαι καλά.  Ο σκύλος, εν ολίγοις είναι η καλύτερη συντροφιά και δεν περίμενες εμάς για να σου το πούμε.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν ν’ αράζουν με τον σκύλο τους και όχι με τους φίλους τους! Και αυτό γιατί οι σκύλοι βοηθούν την ψυχική μας υγεία, μειώνοντας το άγχος.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι πολλοί ιδιοκτήτες λένε ότι το κατοικίδιό τους πραγματικά βοήθησε την ικανότητά τους να ξεπεράσουν έναν χωρισμό ή τον θάνατο κάποιου αγαπημένου τους προσώπου.

Γίνεται να μην τ’ αγαπάς; Και όταν επιστρέφεις σπίτι ποιος θα σου κάνει την μεγαλύτερη αγκαλιά;

Πηγή

Advertisement