ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σκύλος σώζει την τυφλή ιδιοκτήτρια του..

Advertisement

Θα πηδούσατε ποτέ μπροστά από ένα αυτοκίνητο για να σώσετε αυτόν που αγαπάτε;

Αυτές τις μέρες, στο βόρειο τμήμα της πολιτείας της Νέας Υόρκης, ένας ήρωας αναρρώνει από ένα πολύ τρομακτικό ατύχημα.

Ο Φίγκο, είναι ένας εκπαιδευμένος σκύλος που παίρνει τη δουλειά του πολύ στα σοβαρά. Τόσο σοβαρά που δεν δίστασε να πηδήξει μπροστά από ένα σχολικό λεωφορείο για να σώσει τη τυφλή ιδιοκτήτρια του, την Audrey Stone.

Αν και τα σκυλιά εκπαιδεύονται για να προστατεύουν τους ιδιοκτήτες τους, δεν εκπαιδεύονται για να τρέχουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να πηδούν μπροστά από ένα κινούμενο όχημα για να σώσουν τον άνθρωπο που αγαπούν.

Όταν ο Φίγκο είδε το λεωφορείο που πλησίαζε, με κάποιο τρόπο κατάλαβε ότι η ιδιοκτήτρια του βρίσκονταν σε σοβαρό κίνδυνο. Χωρίς να χάσει στιγμή έκανε αυτό που πίστευε εκείνη τη στιγμή ότι θα έσωζε τη ζωή της.

Δείτε τι έκανε αυτός ο σκύλος για να σώσει τη τυφλή ιδιοκτήτρια του.. Είναι απίστευτο! - Εικόνα 1 Πήδηξε μπροστά στο κινούμενο λεωφορείο λίγο πριν αυτό χτυπήσει την 62χρονη τυφλή Audrey Stone. Δείτε τι έκανε αυτός ο σκύλος για να σώσει τη τυφλή ιδιοκτήτρια του.. Είναι απίστευτο! - Εικόνα 3

Η ιδιοκτήτρια του, αν και τραυματισμένη, γλύτωσε τον θάνατο. Αλλά ούτε ο ηρωικός σκύλος της δεν γλύτωσε αλώβητος. Από τη σύγκρουση με το λεωφορείο έχασε το μεγαλύτερο της σάρκας του στο μπροστινό δεξί πόδι του. Το τραύμα του όμως δεν τον σταμάτησε. Ακόμη και έτσι πληγωμένος, σηκώθηκε και έψαχνε την ιδιοκτήτρια του για να βεβαιωθεί ότι ήταν καλά.

Δείτε τι έκανε αυτός ο σκύλος για να σώσει τη τυφλή ιδιοκτήτρια του.. Είναι απίστευτο! - Εικόνα 5Όταν ήρθε το ασθενοφόρο για να πάρει την Stone, ο Φίγκο έμοιαζε χαμένος. Ήταν σε σύγχυση.

Δείτε τι έκανε αυτός ο σκύλος για να σώσει τη τυφλή ιδιοκτήτρια του.. Είναι απίστευτο! - Εικόνα 7 Η Stone υπέστη κατάγματα στον αγκώνα και στον αστράγαλο, είχε μερικά σπασμένα πλευρά και ένα χτύπημα στο κεφάλι. Αν και τραυματισμένη το μόνο που έλεγε συνεχώς στους τραυματιοφορείς ήταν:

«Πού είναι ο Φίγκο; Είναι καλά;» Δείτε τι έκανε αυτός ο σκύλος για να σώσει τη τυφλή ιδιοκτήτρια του.. Είναι απίστευτο! - Εικόνα 9

Και ο Φίγκο ήταν καλά. Είχε αναλάβει ένας κτηνίατρος να περιποιηθεί και να περιδέσει τις πληγές του. Δείτε τι έκανε αυτός ο σκύλος για να σώσει τη τυφλή ιδιοκτήτρια του.. Είναι απίστευτο! - Εικόνα 11 Σήμερα ο Φίγκο είναι σχεδόν εντελώς καλά! Δείτε τι έκανε αυτός ο σκύλος για να σώσει τη τυφλή ιδιοκτήτρια του.. Είναι απίστευτο! - Εικόνα 13 Μετά από αυτό το περιστατικό ο ηρωικός σκύλος έλαβε από τα μέσα ενημέρωσης την προσοχή που του αξίζει!

Δείτε τι έκανε αυτός ο σκύλος για να σώσει τη τυφλή ιδιοκτήτρια του.. Είναι απίστευτο! - Εικόνα 15

Ο Φίγκο απλά δεν μπορεί να περιμένει για να ξαναδεί την ιδιοκτήτρια του, όταν αυτή θα ανακάμψει πλήρως από τους τραυματισμούς της …

Δείτε τι έκανε αυτός ο σκύλος για να σώσει τη τυφλή ιδιοκτήτρια του.. Είναι απίστευτο! - Εικόνα 17

Τραυματισμοί που θα ήταν πολύ χειρότεροι αν ο Φίγκο δεν είχε σκεφτεί γρήγορα και δεν δρούσε με τόση αυτοθυσία.

Όσοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό το περιγράφουν ως ένα θαύμα. Ένα θαύμα που κατάφερε να γεμίσει τα μάτια τους με δάκρυα..

Πηγή

Advertisement