ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σοφία Δανέζη: Έχω πει πολλές φορές πως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι

Advertisement

«Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου», λέει η Σοφία Δανέζη.

Η Σοφία Δανέζη έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το Big Brother, το τραγούδι, το J2US, αλλά και την κατάθλιψη.

«Πήγα στο Big Brother για να με μάθει ο κόσμος. Μετά το παιχνίδι πίστευα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν λίγο καλύτερα, αλλά πέσαμε σε μια εποχή που ο κορονοϊός επικρατεί ακόμη.

Απέρριψα την πρόταση που μου έγινε για την τηλεόραση γιατί η δουλειά μου είναι το τραγούδι.

Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου, που ούτε εμένα με νοιάζει. Θα ήθελα να είμαι στο J2US γιατί αυτό το show έχει σχέση με το τραγούδι. Θα ήθελα για ταίρι μου τον Νίκο Μουτσινά.

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα για το χαρακτήρα μου σε άτομα που δεν αγαπώ. Πληρώνω από την τσέπη μου τα τραγούδια και τα βίντεοκλιπ με τις εμφανίσεις μου που κάνω στην επαρχία.

Έχω πει πολλές φορές πως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι. Εκεί που είπα τέλος το τραγούδι, μου έκαναν 10 προτάσεις», είπε αρχικά η Σοφία Δανέζη.

Η Σοφία Δανέζη είπε επίσης: «Η κατάθλιψη μού κρατάει τρεις μέρες.

Όταν με πιάνει πέφτω στο κρεβάτι και κοιμάμαι. Είναι πολύτιμη η συμβουλή του ειδικού στη ζωή μου, φτάνεις μέχρι τον πάτο, δεν έχει άλλο».

 

Πηγή : newsit.gr

 

Advertisement