ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σοφία Βόσσου: «Η Στεφανίδου ήταν η χειρότερη συνεργασία της ζωής μου»

Advertisement

 

Η Σοφία Βόσσου μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» έκανε μία αναδρομή στην καριέρα της και μίλησε για συνεργασίες του παρελθόντος.

Η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό της από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Ο χωρισμός ήταν δύσκολος και για τους δύο» είπε αναφερόμενη στον γνωστό παρουσιαστή.

Σοφία Βόσσου: Τι δήλωσε για την συνεργασία της με την Τατιάνα Στεφανίδου

«Από τη μισή επιτροπή του YFSF εισέπραξα περίεργες αντιδράσεις. Υπήρξε μια μη αποδοχή. Όταν είσαι επιτροπή οφείλεις να ξέρεις το παρελθόν των παικτών σου» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Τέλος, μίλησε και για την συνεργασία που είχε με την Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή «Μίλα». Η ίδια μιλώντας παλαιότερα σε ένα περιοδικό την είχε χαρακτηρίσει ως την «χειρότερη» συνεργασία που είχε κάνει.

Αναφερόμενη σε αυτή τη δήλωση, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμασταν 5 γυναίκες, η καθεμία με την προσωπικότητά της και θα χειριζόμασταν ένα θέμα με τη δική μας άποψη. Άρχισε να συρρικνώνεται όλο αυτό και να γινόμαστε πάνελ της Τατιάνας ενώ δεν ήταν έτσι η άποψη της εκπομπής.

Αυτό που με πείραξε είναι ότι μια ωραία Παρασκευή χωρίς να ξέρουμε τίποτα μας ανακοινώθηκε -μάλιστα εμένα τηλεφωνικά- ότι σταματάμε. Δεν μπορείς να μεταχειρίζεσαι έτσι κάποιες γυναίκες που έχουν την ιστορία τους στον χώρο, είναι αντιεπαγγελματικό. Θύμωσα. Όταν θυμώνω δεν θέλω το κακό του άλλου».

 

Advertisement