ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Σούπερ Μπαμπάς!

Advertisement

Ο Ρικ Βαν Μπικ από το Michigan, ποτέ δεν ήταν λάτρης του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής.  Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του το πέρασε πίνοντας αλκοόλ, καπνίζοντας και χαζεύοντας ταινίες στην τηλεόραση.

Ώσπου ήρθε στην ζωή του η κορούλα του η Μάντι, ένα 13χρονο κοριτσάκι σήμερα, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. Η μικρή δεν μπορεί να περπατήσει, ούτε και να μιλήσει. Ένα από τα λίγα πράγματα που οι γονείς της ξέρουν γι ‘αυτήν είναι ότι το κορίτσι απολαμβάνει να είναι έξω και να νιώθει τον αέρα στα μαλλιά της και στο πρόσωπό της. Τότε είναι από τις λίγες φορές που η Μάντι φαίνεται πραγματικά να το διασκεδάζει αφού ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλη της.

Έτσι ο Ρικ αποφάσισε να βοηθήσει την μικρή του κόρη να χαμογελάει περισσότερο. Έκοψε το τσιγάρο, το ποτό και την τηλεόραση και ξεκίνησε τον αθλητισμό. Συμμετέχει σε αγώνες κολύμβησης, ποδηλασίας, ταχύτητας έχοντας πάντα μαζί του την Μάντι.

Έως σήμερα η «Μάντι Team» έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 70 αγώνες τρίαθλου και μαραθώνιους.

Για τον Ρικ, όπως ο ίδιος λέει, σημασία δεν έχει η τελική κατάταξη σε κάποιο αγώνα, αλλά ούτε και η συμμετοχή. Η καλύτερη ανταμοιβή για τον ίδιο είναι το χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπο της κόρης του. Απολαύστε τους..

 

Ο Σούπερ Μπαμπάς! - Εικόνα 1

 

Ο Σούπερ Μπαμπάς! - Εικόνα 3

 

Ο Σούπερ Μπαμπάς! - Εικόνα 5

 

Ο Σούπερ Μπαμπάς! - Εικόνα 7

 

Ο Σούπερ Μπαμπάς! - Εικόνα 9

 

Ο Σούπερ Μπαμπάς! - Εικόνα 11

 

Ο Σούπερ Μπαμπάς! - Εικόνα 13

 

Ο Σούπερ Μπαμπάς! - Εικόνα 15

 

Ο Σούπερ Μπαμπάς! - Εικόνα 17

 

Ο Σούπερ Μπαμπάς! - Εικόνα 19

 

Ο Σούπερ Μπαμπάς! - Εικόνα 21

 

Ο Σούπερ Μπαμπάς! - Εικόνα 23

 

Ο Σούπερ Μπαμπάς! - Εικόνα 25

 

Ο Σούπερ Μπαμπάς! - Εικόνα 27

 

Πηγή

Advertisement