ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σπύρος Μαρτίκας: Η πραγματική ηλικία, η καταγωγή, τα 13 βαφτιστήρια, η περιουσία και η σχέση με την Βρισηίδα

Advertisement

O Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως έχει μονοπωλήσει το τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον στο Survivor, λόγω του ειδυλλίου που φαίνεται να έχει ξεκινήσει ανάμεσα σε εκείνον και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Συγκεκριμένα ο παίκτης από την αρχή «κέρδισε» το ενδιαφέρον των τηλεθεατών λόγω του χαρακτήρα του. Ο 45χρονος είναι φαρμακοποιός με αρκετά φαρμακεία στην ιδιοκτησία του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά.

Τα χόμπι του είναι η κολύμβηση, ο στίβος και το σκι, ενώ οι γυναίκες της ζωής του, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι οι ανιψιές του.

Σπύρος Μαρτίκας: Η πραγματική ηλικία, η καταγωγή, τα 13 βαφτιστήρια, η περιουσία και η σχέση με την Βρισηίδα - Εικόνα 1

Ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε ότι έχει 13 βαφτιστήρια, τα οποία λατρεύει και είναι ικανός να τα υπερασπιστεί σε ό, τι κι αν χρειαστούν.

Από την άλλη πλευρά η μόλις 25 χρονών Βρισηίδα έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο Μy Style Rocks. Επίσης, πριν λίγο καιρό η Βρισηίδα Ανδριώτου εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό ομορφιάς «The Miss Globe 2021», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Αλβανία και κατέκτησε την 6η θέση ανάμεσα σε 60 χώρες.

Σπύρος Μαρτίκας: Η πραγματική ηλικία, η καταγωγή, τα 13 βαφτιστήρια, η περιουσία και η σχέση με την Βρισηίδα - Εικόνα 2

 

Advertisement