ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σπύρος Μπιμπίλας: “Εμένα δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς. Θα ήθελα όμως να μου είχε συμβεί κάτι γι’ αυτό το λόγο”

Advertisement

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή με την Αθηναΐς Νέγκα «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για το #metoo και ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση.

Σ. Μπιμπίλας: «Το #metoo ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, κάποια βράδια δεν κοιμόμουν» Σπύρος Μπιμπίλας: “Εμένα δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς”

«Στο #metoo αναγκάστηκα να έρθω σε σύγκρουση και με τον εσωτερικό μου κόσμο, σε σχέση με τους ανθρώπους που ήταν στον περίγυρό μου και κατηγορήθηκαν. Εκεί, μέσα μου έγινε ένας πόλεμος, τι πρέπει να κάνω, πού είναι η ζυγαριά και την έβαλα εκεί που πρέπει νομίζω. Ταυτόχρονα να είσαι και πρόεδρος και μάρτυρας και φίλος κάποιων και φίλος δεινοπαθούντων ανθρώπων… αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Υπήρχαν βράδια που δεν μπορούσα να κοιμηθώ», εξομολογήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εμένα δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς. Είμαι ευτυχής γι’ αυτό, αλλά θα ήθελα να μου είχε συμβεί κάτι για να έβλεπα πώς θα αντιδράσω. Δεν μου έγινε όμως ποτέ καμία νύξη ούτε από άντρα ούτε από γυναίκα. Ίσως ήμουν πάντα ένα παιδί τόσο καλοκάγαθος και με έπαιρναν σαν ένα παιδάκι που αγωνίζεται για τη ζωή του και δεν μου την έπεσε ποτέ κανείς», είπε χαρακτηριστικά ο Σ. Μπιμπίλας.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Εγώ βοηθάω τον συνδικαλισμό, όχι ο συνδικαλισμός εμένα»

Πηγή

Advertisement