ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Επειδή θέλω να κλείνω θέματα και όχι να…» – Η αποστομωτική απάντηση της παρουσιάστριας για την Σοφιάννα

Advertisement

Το πρωί της Δυετέρας (13/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκαν στα όσα είπε η Σοφιάννα Αβραμάκη στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ, σχετικά με την φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, από το Survivor all star.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, διότι ακούστηκε το όνομα της, όταν μιλούσε η πρώην παίκτρια του survivor και θεώρησε σωστό, να ξεκαθαρίσει την θέση της, αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτήν. Μέσα στα λόγια της αναφέρθηκε και η Μαρία Αντωνά.

Οι δηλώσεις της Τσιμτσιλή για τις Αντωνά και Σοφιάννα

«Να πω λίγο κάτι γιατί με ενέπλεξε και εμένα η Σοφιάννα σε αυτό και όντως, της έστειλα μήνυμα. Εκείνη τη μέρα, μου ήρθε ένα μήνυμα, αλλά με τη Μαρία μιλάμε με μηνύματα έτσι κι αλλιώς και κάνουμε παρέα. Εγώ, είχα την εικόνα ότι είχε ακουστεί το όνομα από την παραγωγή με ένα μπιπ και δεν ακούστηκε μόνο το “Σ”. Ακούστηκε και λίγο το “ο”, οπότε κατάλαβα ότι η φωτιά ξεκίνησε με την προβολή του επεισοδίου.

Εγώ δεν το είπα το όνομα και ούτε με κατηγόρησε το κορίτσι. Και η Μαρία δε μου έστειλε γι’ αυτό, μου έστειλε γιατί μιλάμε γενικά και μου λέει πληροφορίες. Απ΄ότι κατάλαβα, το θέμα μεταξύ Μαρίας και Σοφιάννας έχει να κάνει γενικότερα με όλο αυτό που είχε δημιουργηθεί πέρυσι με τον Άρη. Δικαίως τότε η Μαρία είχε στεναχωρηθεί αλλά και τη Σοφιάννα την έμπλεξαν…».

«Επειδή δε μου αρέσουν καθόλου οι παρεξηγήσεις και θέλω να κλείνω θέματα και όχι να τα ανοίγω, σε ό,τι αφορά τη Σοφιάννα, επειδή μίλησαν και οι δημοσιογράφοι μας μαζί της, η Σοφιάννα δεν έχει στείλει κανένα εξώδικο στη Μαρία Αντωνά. Το εξώδικο που εννοούσε ήταν αυτό που έστειλε η Σταυρούλα στη Μαρία» πρόσθεσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τα σχόλια της Σοφιάνας Αβραμάκη για την Μαρία Αντωνά και τις φήμες για τον Πρίαμο

«Μπράβο γυναικεία αλληλεγγύη από την Ευρυδίκη. Τα λέει με νιαζάρικο ύφος και νομίζει ότι περνάνε στο απυρόβλητο, αλλά δεν είναι έτσι γιατί κάποιοι πιάνονται και τα τραβάνε, όσο μπορούν και το ξεχειλώνουν. Έπεσε μπιπ από την παραγωγή, αλλά η Ευρυδίκη δεν το γνώριζε, πιστεύοντας ότι θα παίξει κανονικά το όνομα. Μπήκα στο Twitter κι έβλεπα να πέφτουν στοιχήματα, αν είμαι εγώ ή η Σταυρούλα.

Την επόμενη ημέρα το πρωί σε μία εκπομπή της πρωινής ζώνης συνέβη ένα περιστατικό, όπου έστειλαν ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια μέσω του οποίου επιβεβαίωναν ότι εγώ είμαι αυτό το άτομο. Το άτομο που έστειλε το μήνυμα, ήταν μία πανελίστρια – σχολιάστρια σε άλλη εκπομπή της πρωινής ζώνης σε άλλο κανάλι. Το είπε η ίδια η παρουσιάστρια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία θαυμάζω κι εκτιμώ απεριόριστα. Μετά το πέρας της εκπομπής μου έστειλε μήνυμα. Δεν είπαν όλο το όνομα. Είπε απλά ότι το πρώτο γράμμα είναι Σ, είναι από τα ωραία κορίτσια του Survivor και το δεύτερο γράμμα είναι φωνήεν. Κάπως έτσι αποκλείστηκε η Σταυρούλα.

Η ίδια κυρία μετά από λίγες ώρες που ξεκινούσε η δική τους εκπομπή, πάλι πολύ έξυπνα εκ μέρους της, δεν χρησιμοποίησε το όνομά μου γιατί ήδη έχει λάβει κάποια εξώδικα κι ήξερε τι μπορεί να ακολουθήσει. Με φωτογράφισε κι είπε γιατί εκπλήσσεστε; Αυτή η κοπέλα είναι ο θηλυκός Πρίαμος.

Κάποια θέματα όταν ξεπερνάνε το σχολιαστικό κομμάτι κι είναι επί προσωπικού, δεν μου κάνει καν την αίσθηση να κινηθώ νομικά. Θα μπορούσα, αλλά δεν θέλω. Τα συμπεράσματα είναι στην ευχέρεια του κόσμου. Δεν θέλω να δώσω περαιτέρω έκταση. Δεν έχω ανάγκη από καμία συγγνώμη γιατί θα είναι κάλπικη και κανείς δεν θα την πάρει στα σοβαρά. Θα ήθελα να μπει ένα μέτρο στον σχολιασμό γιατί κι η Ευρυδίκη κι η εν λόγω κυρία σχολιάζουν κι όταν δέχθηκαν αρνητικά σχόλια, μιλούσαν για τις οικογένειές τους και τους ανθρώπους τους πίσω. Κι εμείς έχουμε ανθρώπους πίσω κι οικογένειες και μου έχουν χρεώσει τον καθένα. Με τον Μάριο γνωριζόμαστε, βγήκαμε, υπάρχουν κοινές φωτογραφίες, δεν κρυφτήκαμε, αλλά κάπου ωπα», ανέφερε η Σοφιάννα.

Τι απάντησε, όμως, για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο;

«Ο Μάριος είναι ένας επικοινωνιακός άνθρωπος, έχει χιούμορ, τα λέει ωραία, είναι ευχάριστος αλλά δεν θα κρίνω ποιος τον βλέπει ερωτικά. Δεν τον έχω καθόλου για χαζό αλλά έχω το κενό που έπεσε η προσωπική συνέντευξη της Ευρυδίκης δίνει έτσι ένα όνομα και υπάρχει το κενό του τι συζητήθηκε από την πλευρά του Μάριου. Και επίσης δεν είμαι στο παιχνίδι και δεν θέλω άλλο να ασχολείστε με αυτό. Δηλαδή σας ενδιαφέρει τόσο πολύ η προσωπική μου ζωή; Έχουν πάρει μια τροπή που οι εξελίξεις είναι όλες πάνω του. Έχω ζήσει με την Ευρυδίκη και έχω δει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών, χρησιμοποιούμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Την Ελευθερία τη γνώρισε πριν ένα μήνα και ξεχνά ότι η Βρισηίδα είναι πίσω και μιλά άσχημα για έναν άνθρωπο που δεν έχει του τα έχει πει face to face».

Πηγή

 

Advertisement