ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η στιγμή που μητέρα πέταξε το τρίχρονο κοριτσάκι της σε κλουβί αρκούδας και παρακολουθούσε ατάραχη

Advertisement

Μητέρα πέταξε το τρίχρονο κοριτσάκι της σε κλουβί με μία καφέ  αρκούδα και παρακολουθούσε ατάραχη τη διάσωσή του, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να προκαλεί σοκ.

Ειδικότερα, η υπηρεσία Τύπου του ζωολογικού κήπου του Ουζμπεκιστάν ανακοίνωσε ότι το παιδί τραυματίστηκε από την πτώση, αλλά όχι από το ζώο και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, ενώ η ζωή της δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Στο βίντεο, που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, φαίνεται η γυναίκα να ρίχνει το κοριτσάκι στο κλουβί με την αρκούδα και να το παρακολουθεί στη συνέχεια ατάραχη.

Βαριά η κατηγορία που βαρύνει τη μητέρα

Για τον λόγο αυτό η μητέρα συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, για την οποία η ανώτατη ποινή στο Ουζμπεκιστάν είναι τα 15 έτη κάθειρξης, όπως αναφέρει η DailyMail.

Η καυκάσια καφέ αρκούδα, με το όνομα Ζούζου, ήταν ξαπλωμένη στον περίβολο του κλουβιού και φαίνεται ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις της μητέρας. Όταν πέταξε το μωρό, το ζώο κατέβηκε αργά στο χαντάκι, πλησίασε το κοριτσάκι, το μύρισε και απομακρύνθηκε.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους του ζωολογικού κήπου, οι αρμόδιοι υπάλληλοι αντέδρασαν άμεσα και άρχισαν στρέφουν την προσοχή της αρκούδας αλλού, προκειμένου να μπει μέσα σ’ έναν εσωτερικό χώρο.

Πηγή

Advertisement