ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στιλάτα φορέματα που είναι απαραίτητα σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα

Advertisement

Ακόμα και αν αγαπάτε να φοράτε παντελόνια και τζιν, από τη ντουλάπα καμιάς γυναίκας δε θα μπορούσαν να λείπουν τα φορέματα. Αλλά η επιλογή του κατάλληλου στυλ δεν είναι και τόσο απλό ζήτημα, γι’ αυτό σας προτείνουμε 10 φορέματα, που είναι απαραίτητα να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μαύρο κοντό φόρεμα

10 στιλάτα φορέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της - Εικόνα 1

Ίσως το πιο κλασικό φόρεμα. Υπάρχει σε πολλές παραλλαγές, που κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο για εκείνη που θα της ταιριάζει απόλυτα.

Κόκκινο φόρεμα

10 στιλάτα φορέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της - Εικόνα 2

Σε αντίθεση με το μαύρο, ένα κόκκινο φόρεμα στρέφει τα βλέμματα όλων πάνω του και κάνει κάθε γυναίκα ακόμα πιο ελκυστική.

Maxi φόρεμα

10 στιλάτα φορέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της - Εικόνα 3

Πιστεύεται ότι τα μακριά φορέματα ταιριάζουν σε ψηλές γυναίκες. Στην πραγματικότητα, είναι κατάλληλα για όλες: σε γυναίκες μέτριου ύψους προτείνονται maxi φόρεματα με κοψίματα. Και σε γυναίκες plus size, τα maxi φορέματα φαίνονται στυλάτα, τονίζοντας τη μέση με μια ζώνη.

Φόρεμα σε ίσια γραμμή

10 στιλάτα φορέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της - Εικόνα 4

Τα φορέματα σε ίσια γραμμή είναι συντηρητικά, αλλά ταυτόχρονα θηλυκά. Είναι απλά απαραίτητο για επίσημες εκδηλώσεις στο χώρο της εργασίας. Αν το συνδυάσετε με έντονα αξεσουάρ, μπορεί να μετατραπεί σε μια εορταστική επιλογή. Επιπλέον, ταιριάζει σε όλες χωρίς εξαίρεση.

Φόρεμα σε Α γραμμή

10 στιλάτα φορέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της - Εικόνα 5

Αυτά τα φορέματα τονίζουν τη γυναικεία φιγούρα και είναι ιδιαίτερα θηλυκά. Ταιριάζουν σε αδύνατες, αλλά και πιο εύσωμες γυναίκες, κρύβοντας τη κοιλιά και τους μηρούς.

Φόρεμα-πουκαμίσα

10 στιλάτα φορέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της - Εικόνα 6

Αυτό το είδος φορέματος είχε επινοήσει η Coco Chanel, μετατρέποντας ένα απλό αντρικό πουκάμισο. Αυτά τα φορέματα μπορούν να φορεθούν για έναν περίπατο ή μια επίσκεψη ή ακόμα και στο γραφείο, και δεν είναι πολύ αυστηρού ενδυματολογικού κώδικα. Ένα τέτοιο φόρεμα ταιριάζει και με παντελόνι τζιν.

Φόρεμα με λευκή δαντέλα

10 στιλάτα φορέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της - Εικόνα 7

Η δαντέλα ανέκαθεν θεωρείτο ένα πολυτελές ύφασμα, που το φορούσαν μονάχα αριστοκράτες. Ένα τέτοιο φόρεμα δείχνει τη γυναίκα του εκλεπτυσμένη και κομψή. Αυτά τα φορέματα είναι τέλεια για τις επισκέψεις και περιπάτους. Συνδυάστε με αξεσουάρ σε καφέ ή μαύρο χρώμα.

Φόρεμα κοκτέιλ

10 στιλάτα φορέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της - Εικόνα 8

Αν η εκδήλωση που έχετε παραστείτε, λαμβάνει χώρα από το απόγευμα και μετά, μη διστάσετε να φορέσετε ένα φόρεμα κοκτέιλ. Είναι πιο βολικό από ένα επίσημο βραδινό φόρεμα, είναι πιο κοντό, δεν περιορίζει την κίνηση, και μπορείτε να το φορέσετε σε κλαμπ.

Μακρύ βραδινό φόρεμα

10 στιλάτα φορέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της - Εικόνα 9

Το πιο πιθανό είναι ότι ένα τέτοιο φόρεμα θα το φορέσετε σε μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση, αλλά καλό είναι να έχετε ένα επίσημο βραδινό φόρεμα στην γκαρνταρόμπα σας. Τέτοια φορέματα φοριούνται όταν δύσει ο ήλιος και είναι απαραίτητα σε γιορτές, γάμους ή δεξιώσεις.

Άνετο καθημερινό φόρεμα

10 στιλάτα φορέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της - Εικόνα 10

Και φυσικά, ένα απλό, φθηνό και άνετο φόρεμα με το οποίο αισθάνεστε άνετα. Ίσως η καλύτερη επιλογή αν πηγαίνετε στη σχολή, για περπάτημα, κινηματογράφο ή για ψώνια.

 

Advertisement