ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Survivor 5 – παρασκηνιακό: Ομαδικό «ντου» των Μαχητών στη Μυριέλλα μετά το συμβούλιο

Advertisement

Παραλίγο «σύρραξη» με τους Διάσημους και παρέμβαση του συνεργείου

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor για την εβδομάδα είχε αρκετή ένταση και συγκίνηση, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στα «μαχαίρια» και κάθε περιστατικό να αποτελεί αφορμή για καβγάδες μεταξύ τους, είτε στα αγωνίσματα είτε στο συμβούλιο.

Το τελευταίο συμβούλιο, πάντως, ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, με τον Θανάση Βισκαδουράκη να φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης και άπαντες να πλαντάζουν στο κλάμα από τους Διάσημους. Ο γνωστός ηθοποιός, άλλωστε, ήταν μια πολύ αγαπημένη προσωπικότητα, αν και βέβαια δε συνδύαζε τον χαρακτήρα με τις αγωνιστικές του επιδόσεις, κάτι που τον οδήγησε στην έξοδο.

Πέρα από την αποχώρηση του Βισκαδουράκη, όμως, ένα ακόμη περιστατικό τράβηξε την προσοχή. Και αυτό δεν ήταν άλλο από την αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος έριξε τη «βόμβα» λέγοντας, ότι η Μυριέλλα Κουρεντή του μετέφερε την προσέγγιση προς την πλευρά της ηθοποιού από παίκτες των Μαχητών, ώστε να μπουν ισχυροί σε δημοτικότητα παίκτες των Διασήμων και να καταγράψουν απώλεια στην τελευταία αποχώρηση.

Η αποκάλυψη αυτή ήταν και η σταγόνα… που ξεχείλισε το ποτήρι, με τους περισσότερους παίκτες των Μαχητών να ζητούν το λόγο από τη Μυριέλλα Κουρεντή σχετικά με την αποκάλυψη αυτή. Δεν είναι μονάχα το γεγονός της ίδιας της αποκάλυψης, αλλά και η σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη, την οποία η μπλε ομάδα δεν έβλεπε σε κάθε περίπτωση με καλό μάτι, με αποτέλεσμα να θεωρούν πως η ηθοποιός… χώνεται στα του «στρατοπέδου» τους.

 

Advertisement