ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Survivor spoiler:Έπεσαν έξω όλα τα προγνωστικά! Αποχωρεί και αλλάζουν όλα στο παιχνίδι

Advertisement

Αποχώρηση βόμβα έρχεται στο Survivor καθώς σύμφωνα με διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο αποχωρεί ένας παίκτης που δεν το περιμέναμε.

Τεταμένη είναι η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο, αφού η κούραση, αλλά και οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι παράγοντες που καταφέρνουν να αποφορτίσουν το κλίμα. Ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στους Διάσημους του Survivor, οι οποίοι μετρούν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων ψηφίστηκε ο Βαλάντης. Η στάση του απέναντι στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τον έχει θέσει πλέον στο περιθώριο της ομάδας. Οι συμπαίκτες του φάνηκε να θέλουν έπειτα από αυτό να τον θέσουν εκτός Survivor. Έτσι ως αντίπαλό του στην ψηφοφορία έθεσαν τον Γιωρίκα Πιλίδη, θεωρώντας ότι ο κόσμος θα τον στηρίξει.

Survivor: Αλλάζουν όλα στο παιχνίδι

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχοντας κερδίσει την ασυλία έθεσε ως τρίτο πρόσωπο στην ψηφοφορία τον Θανάση Βισκαδουράκη. «Η ομάδα μας δέχθηκε χθες μια άθλια επίθεση. Απάνθρωπη και αχαρακτήριστη στο πρόσωπο της Ευρυδίκης και στο δικό μας πρόσωπο. Εμείς αυτήν την επίθεση την είδαμε σαν το σκοτάδι και σε αυτό η ομάδα προσπάθησε να ρίξει φως και να βγάλει υποψήφιο τον Γιώργο Πιλίδη. Δίπλα σε αυτό το φως θέλω να ρίξω λίγο ακόμη φως για να διευκολύνω τον κόσμο. Είναι ξεκάθαρο ποιον δεν θέλουμε εδώ και για ποιον λόγο. Θα βάλω στον τάκο έναν άνθρωπο που αγαπά όλος ο κόσμος», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και έθεσε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θανάση Βισκαδουράκη.

Μιλώντας για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο Βαλάντης εξέφρασε ανοιχτά την πεποίθησή του ότι τον ψηφίζουν επειδή τον θεωρούν δυνατό αντίπαλο. «Το ότι ρισκάρουν τον Γιωρίκα εκεί φαίνεται το θράσος τους και η ατομικότητά τους. Ύπουλο χτύπημα. Είναι άδικο γιατί παίζουν το κεφάλι ενός παίκτη. Για τον Θανάση μπορώ να πω ότι τον συμπαθώ εντάξει λίγο ευθυνόφοβος είναι, αν παραμείνει του εύχομαι να αντέξει τις δυσκολίες. Αρχίζουν οι καλοί παίκτες να φεύγουν, με θυσιάζουν γιατί είμαι ένας αντίπαλος δυνατός και με βάση τη δημοφιλία μου και με βάση την αγάπη του κόσμου που ξέρω ότι με αγαπάει ό,τι κι αν γίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Η επιθυμία των Διάσημων σύμφωνα με τα spoiler φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί. Αφού σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr όλα δείχνουν πως αυτός που έφυγε είναι ο Βαλάντης.

Πηγή

Advertisement