ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Survivor All Star – Τριαντάφυλλος: Προβλέπει ποιον παίκτη «θα διώξει η παραγωγή από το ριάλιτι»

Advertisement

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να μην συμμετέχει στο Survivor All Star, αλλά παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης και σχεδόν σε καθημερινή βάση μοιράζεται τις σκέψεις του με τους ακολούθους του στο Instagram.
Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, προβαίνει συχνά σε προβλέψεις, όσον αφορά τις ψηφοφορίες ή το ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, ο Τριαντάφυλλςο έκανε ακόμη μία πρόβλεψη για τον παίκτη ή την παίκτρια που θα βγει εκτός Survivor All Star.

Μέσα από story στο Instagram, έγραψε:

«Παραγωγάρα ποιον από τους δύο θα διώξεις; Παναγιώτη ή Τζο; Για να σας δω. Α! Παίζει και η Μελίνα γιατί Ασημακόπουλος και Βασάλος δεν φεύγουν».

Δείτε την ανάρτηση

Survivor All Star - Τριαντάφυλλος: Προβλέπει ποιον παίκτη «θα διώξει η παραγωγή από το ριάλιτι» - Εικόνα 1

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Μετά και το χθεσινό συμβούλιο, η Μελίνα Μεταξά είναι η 5η υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor All Star, έπειτα από την 3η συνεχόμενη ήττα των «Μαχητών» από τους «Διάσημους» στο αγώνισμα ασυλίας.

Ο «τάκος» για αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ να έχει μόνο μπλε χρώμα, αφού εκεί βρίσκονται και οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Τζο Μαριδάκη, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πηγή

 

Advertisement