ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα καλά και άσχημα χαρακτηριστικά των Ιχθύων που μας μπερδεύουν

Advertisement

Πώς είναι να γνωρίζεις τους Ιχθείς; Οι Ιχθείς είναι γνωστό ότι είναι πιστοί και βαθιά τρυφεροί ανεξάρτητα από τη σχέση τους με το άλλο άτομο.

Τι κάνει τους Ιχθείς τόσο υπέροχους; Πολλά πράγματα! Ακολουθούν τα τρία καλύτερα χαρακτηριστικά των Ιχθύων.

Δημιουργικός

Οι Ιχθείς είναι γνωστοί ως οι πιο καλλιτεχνικοί από όλα τα ζώδια και εκφράζουν συχνά τη δημιουργικότητά τους στην καθημερινή ζωή. Έχουν ισχυρές φαντασίες και η φήμη τους ως ονειροπόλων μπορεί να τους βοηθήσει όταν καταπιαστούν με χόμπι όπως τέχνη, μουσική και γραφή. Δεν είναι τόσο δεσμευμένοι με τη λογική όσο πολλά άλλα ζώδια και είναι ανοιχτοί σε νέες ιδέες, κάτι που τους επιτρέπει να εξερευνήσουν δημιουργικούς δρόμους που άλλοι μπορεί να παραβλέψουν ή να απορρίψουν ως πρακτικούς.

Συμπονετικός

Εάν χρειάζεστε έναν ώμο για να κλαίξετε ή ένα αυτί να σας ακούσει, δεν υπάρχει κανένας καλύτερος από τους Ιχθείς. Οι Ιχθείς είναι απίστευτα συμπονετικοί και εναρμονισμένοι με τα συναισθήματα των άλλων. Εάν βλέπουν κάποιον να κλαίει, θέλουν αμέσως να μάθουν πώς μπορούν να βοηθήσουν και μπορεί ακόμη και να αρχίσουν να κλαίνε από συμπόνοια.

Γενναιόδωρος

Οι Ιχθείς είναι εξαιρετικά γενναιόδωροι και είναι γνωστοί ότι βάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους. Είναι σημαντικό για αυτούς οι άνθρωποι που νοιάζονται να είναι χαρούμενοι, οπότε θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουν κάτι καλό ή να σας βοηθήσουν με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, ακόμα κι αν μερικές φορές έρχεται σε βάρος της δικής τους ευτυχίας.

Αρνητικά γνωρίσματα των Ιχθύων

Παρά τις άφθονες θετικές τους ιδιότητες, οι Ιχθείς έχουν ατέλειες. Εδώ είναι τρία από τα πιο κοινά αρνητικά χαρακτηριστικά των Ιχθύων.

Υπερβολικά συναισθηματικός

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους Ιχθείς να αρχίσουν να κλαίνε κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης. Επιπλέον, όταν έχουν αρνητική διάθεση, μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για τους Ιχθείς να ξεπεράσουν ό, τι τους ενοχλεί και να επιστρέψουν στο να αισθάνονται χαρούμενοι. Όπως και άλλα ζώδια του νερού, οι Ιχθείς μπορούν να είναι γνωστοί ότι διατηρούν μνησικακίες.

Ευαίσθητος

Επειδή οι Ιχθείς είναι και πολύ ιδεαλιστές και αναζητούν το καλύτερο στους άλλους, μπορεί συχνά να είναι υπερβολικά αξιόπιστοι και να ταλαντεύονται εύκολα. Είναι επίσης ονειροπόλοι και μπορούν εύκολα να πειστούν να επιδιώξουν ανέφικτους στόχους ή ιδέες, ακόμα και όταν είναι σαφές στους άλλους ότι πρέπει να ακολουθούν ένα πιο λογικό δρόμο.

Εσωστρεφής

Παρόλο που οι Ιχθείς θα καταβάλουν πολλή προσπάθεια για τη φροντίδα των ανθρώπων, συχνά δυσκολεύονται να δεχτούν βοήθεια από άλλους. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι συχνά αισθάνονται παρεξηγημένοι ή ότι οι άνθρωποι δεν αφιερώνουν χρόνο για να τους κατανοήσουν με τον τρόπο που αυτοί αφιερώνουν χρόνο για να καταλάβουν τους άλλους. Επίσης, επειδή οι Ιχθείς είναι τόσο αξιόπιστοι και γενναιόδωροι, μπορεί να πέσουν θύμα εκμετάλλευσης και αυτό είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να το ξεπεράσουν. Εάν πληγωθούν αρκετές φορές, οι Ιχθείς μπορεί να αρχίσουν να κλείνονται στον εαυτό τους ως μέθοδο αυτοπροστασίας. Τα συναισθήματα των Ιχθύων είναι ήδη αρκετά δυνατά και δεν χρειάζονται ανθρώπους που παίζουν με αυτά.

Advertisement