ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τάκης Ζαχαράτος: «Η showbiz είναι ένα τεράστιο ψέμα, λίγοι είναι οι άνθρωποι που είναι το ίδιο μπροστά και πίσω»

Advertisement

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για το ξεκίνημά του και το πόσο δύσκολο ήταν αρχικά για εκείνον να βρει τις ισορροπίες του στον χώρο.

Μιλώντας με την Ελένη Μενεγάκη ο καλλιτέχνης αποκάλυψε πώς φέτος προτιμάει τα σίριαλ του MEGA, καθώς τόσο το «MAESTRO», όσο και το «Mαύρο Ρόδο» είναι οι σειρές που του έχουν «κλέψει την καρδιά».

Όσον αφορά στο μυστικό που κρύβεται πίσω από τις μιμήσεις του, ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε: «Εάν κάτι έμαθα από τον Ανδρέα Βουτσινά είναι ότι δεν χρειάζεται πάντα να τους κάνεις τέλεια, η αίσθηση είναι και η αύρα. Είναι το σύνολο που μετράει».

Αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους μπήκε στη διαδικασία να συγγράψει το βιβλίο του: «Ήταν η ανάγκη μου μέσα στην καραντίνα, βρήκα ένα σενάριο και κάθισα με τη βοηθό μου και το φτιάξαμε διαδικτυακά. Τώρα έχω στο μυαλό μου ένα άλλο βιβλίο, όχι μυθιστόρημα» ανέφερε για το βιβλίο του «Πάστα Σεράνο».

Σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη, που αφορούσε στον τρόπο με τον οποίο αντιδράει στην κριτική, ο σατιρικός καλλιτέχνης απάντησε: «Όλων των ανθρώπων η κριτική είναι σεβαστή, από εκεί και πέρα μετράει τι θα φιλτράρει ο καθένας, ώστε να γίνεται εποικοδομητικό. Με ενδιαφέρει η κριτική, όλων των ανθρώπων είναι σεβαστή η κριτική. Από εκεί και πέρα το τι θα φιλτράρεις, το τι είναι εποικοδομητικό… Γιατί μπορώ να επιλέξω μία κριτική που θα πάω να αυτοκτονήσω ή μία που θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο».

Μιλώντας για τη δημοσιότητα και τα φώτα που τη συνοδεύουν: «Η showbiz είναι ένα τεράστιο ψέμα, λίγοι είναι οι άνθρωποι που είναι το ίδιο μπροστά και πίσω. Αυτό εμένα με τρόμαξε, θα μπορούσε να με διαλύσει, αισθανόμουν ότι βουλιάζω, ότι βάζω το δάχτυλό μου σε μία τρύπα και ψάχνω να βρω στόκο να την κλείσω. Για πολλά χρόνια δεν ήξερα πώς να φερθώ, πώς να τραγουδήσω, πώς να μιλήσω στους επιχειρηματίες».

Όσον αφορά στα άγνωστα στοιχεία της προσωπικής του ζωής, εξομολογήθηκε ότι δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας του να πέφτει και να παρατάει τα πάντα για έναν έρωτα: «Θεωρώ ότι αυτό δεν έχει υγεία. Είναι πολύ μεγάλο λάθος να πέσεις με τα μούτρα και να περιμένεις να πάρεις ζωή από έναν άνθρωπο. Είναι άλλο κομμάτι η δουλειά, ο έρωτας, οι φίλοι. Πιστεύω στο πώς κάνεις το παζλ σου».

Πηγή

 

Advertisement