ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τάσος Ιορδανίδης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον πραγματικό λόγo που χάλασε η κουμπαριά με το Φιλιππίδη

Advertisement

Ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, το πρωί της Παρασκευής, όπου και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί την φετινή τηλεοπτική σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς». Ο Τάσος Ιορδανίδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Ant1 ερωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος είναι και ο κουμπάρος τους.

Τάσος Ιορδανίδης: Γιατί δεν μιλούσε εδώ και χρόνια με τον Φιλιππίδη;

Ο ίδιος αποκάλυψε: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Κάτι δεν θα συνέβη για να έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, συμπεριφορές, αντιλήψεις… Ξέρεις, όταν αρχίζεις και γνωρίζεις λίγο περισσότερο έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά πράγματα στην επιφάνεια. Ε και χώρισαν οι δρόμοι μας.

Δεν χρειάστηκε να πούμε αυτά που μας πείραξαν, ήταν πολύ σαφή αυτά που συνέβησαν. Ήταν διάσταση απόψεων ξεκάθαρη. Επειδή μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες, μετά δεν υπήρχε περιθώριο συζήτησης και κουβέντας. Φυσικά ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν πολύ πιο εκρηκτικός γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος κι εμείς τους είχαμε σεβασμό και επιλέξαμε ότι πρέπει να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους».

Η θέση του Τάσου Ιορδανίδη για τις καταγγελίες σε βάρος του Φιλιππίδη

Αναφορικά με τις καταγγελίες σε βάρος του Φιλιππίδη, ο ηθοποιός είπε: «Για τις υποθέσεις που έχουν πάρει τον δρόμο τις Δικαιοσύνης, εγώ εξεπλάγην. Δεν το περίμενα να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Σαφέστατα όλο αυτό που περνάει τώρα έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του. Όταν έχεις μια εξουσία και την χειρίζεσαι λάθος, τελικά έρχεται μια στιγμή που αποκαλύπτεται ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός».

Πηγή

Advertisement